ondsin píše:Gratuluji Honzo k první "novoroční" projížďce
RICI GP píše:Ahoj - hlásím, pro mě už sezóna začala. Tak prvně již v pátek, kdy jsem navštívil výstavu Motocykl v Praze Holešovicích a podruhé v sobotu taktéž v Praze na mezinárodním veletrhu motocyklů, čtyřkolek, příslušenství a oblečení v Letňanech. To mi jistě potvrdí i náš spolujezdec Honza H83. No a hlavně potřetí, když jsem dnes vsadil baterii, nastartoval, překontroloval potřebné, patřičně se oblékl a vyrazil sám na malou projížďku. Zpočátku opatrně a zodpovědně i podle instrukcí pana "Sršně". Dokonce jsem potkal i několik motorkářů, stejně nadšených z dnešního počasí. Dohromady tedy dnes 50 km, vím není to moc, přesto dost k přihlédnutí k aktuálnímu datumu. No tak doufám, že nám to počasí bude přát. A kilometrů bude úspěšně přibývat. Hlavně kolama dolu.
Doktormax píše:Vážení kolegové !
Pomalu se lepší počasí a ráno je už jen kolem nuly a tak si dovoluji (zatím předběžně) Vás všechny pozvat na malé "závody" - Orientační vyjížďku klatovskem a domažlickem. Časem zveřejním podrobnosti, ale protože je potřeba plánovat detaily pro organizaci akce, tak předesílám, že se bude jednat o sobotu 23. května 2015 - a to na celý den. (náhradní termín 30.5.2015, bude upřesněno později, neboť je prý sraz Majesty klubu 23.5....)
Rámcově: začátek v Klatovech u našeho spoluorganizátora a "minisponzora" Davida Babky v Klatovech ( http://www.profiquad-kt.cz) po ránu a v terénu budou připraveny (v mapě též) průjezdní body s určitou turistickou i historickou hodnotou . Účastníci budou rozděleni na skupiny se svým vedoucím. Cílem nebude rychlost ani čas (abyste se mi nepomlátili v terénu), ale jiná kritéria.
Ukončení akce, vyhlášení "vítězné skupiny", večeře a dle včasných požadavků i přespání do druhého dne na Braníčkově ( http://www.branickov.cz ), kde je možné za přijatelnou individuální cenu zajistit přespání a snídani i parkování skútrů pro přespolní.
Aktualizace později.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků