Plzeňáci

Kluby a spolky ze západních čech.

Příspěvekod adamcz » 04 kvě 2007, 12:40

hmm, obrys Plzně by byl nej :-) mam docela solidní foto :rolleyes: ale doma a domu se dostanu tak večír....sem ve meste a čekam až se rozhodnu mu zavolat :-)
Leovince ZX chrom, Malossi Sport 70ccm, Hebo Next Generation, Hebo kevlar řemen, DellOrto 17,5 man, S6 táhlo 50cm, svíčka NGK, Dunlop RunScoot, červené pružinky, červená kontra, větrák Oversize, tacho Sigma BC906,..
adamcz

50+

Reputace: 0
Skútr / moto: Keeway Matrix 50

Příspěvekod skopi » 04 kvě 2007, 12:51

A copa tendle vobrazek - jenom toho kralika s kouli, zbytek by byl na pruhlednu??
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil skopi dne 04 kvě 2007, 12:52, celkově upraveno 1
Benelli Velvet 150 - stavba

Válec Top Performance 160 ccm
skopi

100+

Skútr / moto: Benelli Velvet 150

Příspěvekod Tirsor » 04 kvě 2007, 12:53

Já sice nejsem moc graficky zdatnej. ale dovolil jsem si v rychlosti spíchnout takový návrh, jak si myslím, že by to mohlo vypadat. je to poslepovaný z různých zdrojů a dodělané v Malování. Takže berte na to ohled při kritice.
Tirsor

50+

Skútr / moto: Yuki Matrix 50

Příspěvekod skopi » 04 kvě 2007, 12:56

se mi strasne libi Disneyho kresleny postavicky - sou pekne vykresleny, roztomily, proste bombovy!

Corikate nejakemu tomuto zakladnimu obrazku s tim, ze by se pridal nebo upravil nejaky z nich???

Cest S.

skopi

100+

Příspěvekod skopi » 04 kvě 2007, 13:01

Tirsore, jako zaklad ok, ale ja bych sel uplne jinym smerem.

Vubec bych do navrhu nedaval zemepisnou polohu. Zakomponoval bych do nej znaky jako: respekt, jednota, sila, laska k rychlosti, agresivita a to vse "zironizovane" kresbou a "detskym" motivem....protoze do naseho klubu muzou vstoupit i klatovaci, ze Stribra, atd....

skopi

100+

Příspěvekod Tirsor » 04 kvě 2007, 13:02

[quote=skopi]A copa tendle vobrazek - jenom toho kralika s kouli, zbytek by byl na pruhlednu??[/quote]
Místo toho Králíka, bych tam dal raději toho malýho vousáče. To je správná malorážka :D

Tirsor:
Vubec bych do navrhu nedaval zemepisnou polohu. Zakomponoval bych do nej znaky jako: respekt, jednota, sila, laska k rychlosti, agresivita a to vse "zironizovane" kresbou a "detskym" motivem....protoze do naseho klubu muzou vstoupit i klatovaci, ze Stribra, atd....[/quote]
Souhlasim s tebou, ale v tom názvu už zeměpisná poloha stejně je. Tak proč to netáhnout dál. Ale taky dobrý nápad, hlavně žádné ideologie. Na to jsem alergický.
Tirsor

50+

Příspěvekod adamcz » 04 kvě 2007, 13:10

nj, skopi souhlas....ja mam návrh už v hlavě...až budu doma tak to udelam, snad se to povede, tak jak si představuju... ;-)

Info ALL: tak už mam scoota, maximálka je cca 85km/h - 90km/h jak kdy :rolleyes: mno ale štvou mi rozjezdy, dam na semáčích plnej plyn a šourá se to jak nákej blbec max. 10km/h ani ne, pak tak v 15km/h to vylítne jak dělo a jede to jak raketa :D a taky musim říct že mi ho ve předu docela dost škrábli, tak sem tam hned hodil samolepku, aby to nebylo videt, potom sem potřeboval vymenit helmu za menší, měl sem jí už krapet jetou, tak za ten škrábanec mi jí vymenil zadáčo a jeste sem si vzal rukavice jako bolestný :D :D :D jinak foto hodim na web kdo neví je to http://www.skpm.tym.cz Zdarec AdamCZ ;)
Leovince ZX chrom, Malossi Sport 70ccm, Hebo Next Generation, Hebo kevlar řemen, DellOrto 17,5 man, S6 táhlo 50cm, svíčka NGK, Dunlop RunScoot, červené pružinky, červená kontra, větrák Oversize, tacho Sigma BC906,..
adamcz

50+

Příspěvekod skopi » 05 kvě 2007, 19:39

Doooobry Adame...jj. Fotka bude v pondeli naka. Letim! Ceest S.

skopi

100+

Příspěvekod adamcz » 05 kvě 2007, 22:28

Skopi: no dobrý to je no, ale dneska jak pršelo, tak sem ho položil v husovce, důvod byl ten, že tam byl píseček, kterej sem na mokrý silnici vůbec nevidel a jak sem brzdil na křižovatce abych odpočil doleva tak mi to podlítlo a už sem letel. Odnes to levej bok škrábancama, který se daj docela jednoduše zamaskovat, potom to odnesla levá brzdová páčka a mam dojem že i levej grip...mě se naštěstí nic nestalo :rolleyes:
Naposledy upravil adamcz dne 05 kvě 2007, 22:29, celkově upraveno 1
adamcz

50+

Příspěvekod Tirsor » 08 kvě 2007, 17:47

Vážení členové týmu plzeňských malorážek! :D
Mám tady debatu s AdamemCZ, který vytváří klubové stránky. Vznesl jsem výhradu proti adrese: http://skpm.tym.cz Dle mého názoru je to těžko zapamatovatelné pro zájemce a proto jsem navrhl jinou: http://plzensky-skutr.tym.cz
Jediný problém je v tom, že by s tím měl trochu víc práce :rolleyes:
Tak co vy na to, zbytku světa? Nebo máte ještě jiný návrh?
Tirsor

50+

Příspěvekod roman.mara » 08 kvě 2007, 20:32

mě se to líbí ;) :p

ono by to mohlo být matoucí a nezasvěcený by zkratku
nemusel vůbec pochopit ;) ;) ;)

zbytek světa
Honda CB SevenFifty

členem Scooter clubu KMK telefon: 724775546
roman.mara

750+

Skútr / moto: Honda CB SevenFifty
Tuning / úpravy: dva super laďáčky

Příspěvekod slapky » 08 kvě 2007, 21:35

Také hlasuju pro druhý název ;)!Ani ten první nebyl špatný,ale jakoby omezující pro příp. další zájemce o spolupráci,kteří vlastní větší objemovou třídu :thinking:.
Děláte pěknou práci :stare:!
Nehleď stále jen dopředu!
Ohlédni se někdy také vzad,...

mobil: 608 423 077
slapky

1500+

Reputace: 31
Skútr / moto: Yamaha majesty 250 + Suzuki Burgman AN 650

Příspěvekod Tirsor » 09 kvě 2007, 11:41

No já to nemyslel jako název, ale jen jako adresu pro stránky, ale na druhou stranu by to místo Plzeňských malorážek opravdu mohl být Plzeňský Skutr Tým. Z toho je poznat kde nás najdou, co nás spojuje a že nejsme žádní solisti :D Malorážka je asi opravdu trochu diskriminující. Ale zase to vypadá jako nějaká závodní stáj. Nevim. Ale tu adresu bych určitě změnil.
Máš radost Adame? :p :rolleyes:
Tirsor

50+

Příspěvekod skopi » 09 kvě 2007, 14:07

Chtelo by to zvolit prezidenta - ten by mel rozhodovat o takovychto vecech - ja se na nej nehlasim, nebot nemam cas - ale zase bych se pak obetoval pro roznos letaku po moto prodejnach a na akce bych shanel sponzory.

V otazce nazvu - preferuji nazev Plzenske malorazky. Libi se mi ten nazev, PST se mi zda az moc tuctovy - nejsme prumeraci nebo se tak citite?? Ale klido, muzeme vice diskutovat o nazvu....

Cest S.

skopi

100+

Příspěvekod adamcz » 09 kvě 2007, 16:35

hehe, vidim, že skopi je na mojí straně :p , mě je to vcelku jedno jaký bude mít naše webovna název, ale klubový název by měl něčím upoutat třebas ten "Scooter Klub Plzeňských Malorážek" to vypadá opravdu zajímavě a taky kdyby sme přijeli na sraz tak by všichni věděli že sme plzeňský malorážky a ne jen "Plzeňský Skůtr Tým" tam v tom neni jakoby žádnej definovanej název.... takže název klubu bych za žádnou cenu nemenil a změně URL webu se nebránim, jen nechci neco menit bez předešlí domluvy...
jinak ještě by se mělo hlasovat o jakoby "šéfa" našeho klubu.....

Čest AdamCZ
Naposledy upravil adamcz dne 09 kvě 2007, 16:36, celkově upraveno 1
adamcz

50+

PředchozíDalší

Zpět na Západní čechy