quicksilver.xx píše:Já to tak trochu plánoval, jedeme s kamarádama v pátek na procházku v korunách stromů - je to u Strážného. Do Louise do Passova bych ale potřeboval
Do těch korun to doporučuju.... byj jsem tam s Miladou a bylo to moc pěkný. Akorát mě mrzelo, že jsme tam jeli autobusem a ne na motorce. Tenkrát jsem byl chvíly po operaci tak to ani moc nešlo. Cestou je ještě nádrž a ta stojí taky za shlédnutí. Jinak návštěvu k sousedům plánuju, ale až někdy koncem roku a navíc s tou sjetou gumou se mi tam moc nechce... nevim jak by byly příjemní páni policisté. Jestli bude počasí tak se budu motat jen tak někde po okrese.... Tož užijte si to.
Tak to vypadá, že se to na zítřek nesejde a já mám dost práce čímž je plán jasnej. Každopádně bych odpoledne na malej courec s Marlenkou určitě čas měl a i ho plánuju
Jo jo skoda, Pája musela jet dělat nějakou seminarku, tak místo na motorce jsem jezdil s kočárem ode dneska tu mám synatora, tak o víkendu se nesvezu.....
Hele kouká na mě skoro každej klatovák a žádnej se nepřidá
Ne, dělám si srandu, vím jak to je, kolikrát mi to nevyjde a tak. Jel jsem nakonec sám a trochu provětral skůtra podzimní Šumavskou krajinou. Na Špičáku bylo krásných 9°C! Doufám že vyjde středa a ještě se spolu letos svezeme. Každopádně je jasný, že na dlouhé toulání už to nebude.