Jo já vím, ale nedá se nic dělat. Spaní jsem ještě neřešil, myslím, že místa bude dost. V pátek musím zkrátka do práce do 16.00 a přes to zatím vlak nejede. Ještě ale nevím jak to bude, pač mi má přijet firma na ty balkony. Taky bych ještě potřeboval zazdít a nainstalovat krbovou vložku, která mi dneska přišla. Mám toho zkrátka moc a den má pořád jen 24 hodin
Já ve stredu nebudu, protoze mam poradu a prijedu az veciiiir. Jinak nazdarek Lubosi, uz jsi se vrátil z dovci? Kdyz bude blbe počasí můžeme oprasit srazy v hospudce.........
No na hospůdku je než padne sníh asi ještě čas jinak ve středu se uvidí podle počasí, ale jelikož flákam víkendy docela statečně tak musím v týdnu něco dělat. Když dnes nestačim nakoupit dlažbu, přijedu zítra autem a pokecám než odjedete a pak hurá pro dlažbu do víkendu mísí bejt pod pergolou položená a vyspárovaná, když bych se měl rozkrájet
Proč si maji dávat do nosu? Klucí žádný rvačky jinak já dnes musim položit tu dlažbu a tak mi odpolední přejde do noční když pojedete kolem tak mi klidně zkontrolujte pěkně si to užijte a tohle je poprve a snad naposled, co letos nejedu
Jak to tak tady ctu, koukam, ze jste pekny backurky, same reci o snehu, desti, o garazich a jizde v plechovce... To je nejaka rozvolnena moralka a nekazen, Miro, si tam zjednej trochu poradek ne! To je porad, mi kluci ze Sumavy...
bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000) bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000) bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000) nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)