No tak já jsem sice nekuřák, ale sváteční doutníček si neodpustim Jinak o víkendu plánuju provětrat stroj po údržbě, když hlásí sucho a luxusních 11°C nejede ještě někdo? Asi zajedu na hrad Radyně, kde každoročně zahajuju sezonu
Míro nerejpej Dobře víš, že jsem přes zimu nebyl schopnej vyměnit ještě ani oleje a filtry A navíc má babi s dědou v sobotu zlatou svatbu, takže neděle nepřipadá v úvahu
Tak klidně zamluvím část kuřáckou, protože ono je to tam fakt jedno Jinak se mnou to na neděli nevypadá dobře, protože dneska si jedu pro mého prcka a v neděli ho odvážím zase domů. Ale musím říci, že me to hodně láká
To nevadí vymetu nějakou díru i za vás a pochlubim se nudnejma fotkama z výletu, kterej by vás stejně nebavil crcat se někde v takovém nešťasném počasí, které bude připomínat vytoužené jaro ještě minulej pátek jsem ležel s průduškama a včera dobral atibiotika od příštího tejdne začnu se zápelem plic
Míro, tebe to rejpání vyloženě baví Je fakt, že jsem rodilý plzeňák, na Radyni to mám kousek i z Chudenic, ale nikdy jsem tam nebyl . Už minulej rok, jsem se na to připravoval, ale nevyšlo to. Takže přeji krásný výhled a hodně smogu nad Plzní
No Pavle já počítám, že dorazíš tak nedělej kjávu a dej vědět jinak tohle je fotka z 14.3.2009 kde ty desítky šprcek vidět nejsou bo je máme pod nohama
Tak Míro čekáme pořád nějakej ten jefeját???? Dnes jsem byl odvézt synátora a měl jsem myšlenku, že při cestě zpět se zastavím na Radyni, ale nakonec jsem si říkal, že snad bude večer nějaká ta fotka
Tak Vás musim holky zklamat, ale moje fotografka ráno nemohla skoro mluvit a tak jsem vyrazil do lesa na dříví. Na motorkaření se dostalo až po obídku něco kolem jedné. Vyjel jsem sám na Klatovy-Plánici-Nepomuk-Plzeň-pak kus po dálnicia na sjez Ejpovice-toulka přes Plzeň-Klatovy-Nýrsko a dom. Byl jsem natěšenej z jízdy a tak se mi nechtělo ani slejzat a toulat se někde sám v takovém počasíčku, kdy teplota na stroji ukazovala 11,5°C. Ani na plánovanou kávu jsem nikde nezastavil. Jinak na těch okrskách je to samej bordel a o dírách ani nemluvim. Pořádné svezení se mi dostalo až od Nepomuku, kde jsem potkal i né zrovna málo kolegů v sedle. Domů jsem dorazil něco kolem půl páté se 190km. Dnes mi čeká otření prachu a zaplachtování stroje, který po zimní údržbě jel jak má a tak si myslím, že sezona může pomalu začít
Tak gratuluji k první vyjížďce, ty silnice jsou fakt v katastrofálním stavu, ta hlavní KT Plzeň ta ještě jde, ale zase včera tam byl řádný provoz, všichni se vraceli z hor a taky to tak vypadalo , každopádně tiše závidím.....