No hlavní je , že se sejdem jestli si vylobuješ Besedu je druhořadé jinak v Soběticích jsem to byl extra očíhnout a na mota uvidíme a druhá věc je, že Besada je trochu jiná cenová, neadekvátní službám kam se ne každému bude chtít a tak si moc velké chlastáni neplánuj bo do tebe vidim
quicksilver.xx píše:OK, nějak to zkusím pořešit. Budu se snažit dostat na pátou k Mírovi na pumpu. Ještě to upřesním
No tak to je luxusní No a když Pavel nechce do Sobětic, kam stejně pojedem tak ho necháme vymyslet trasu výletu a může tomu šéfovat. Kdo je také pro?? Hlasujeme TEĎ
Výborně, tak je nás banda 6ti motorek! Ještě přibude Hornet a XTčko... to abych nabil foťák, zfromátoval kartu a vyleštil objektiv hospa je vcelku jedno. Mně vyhovujou jak Sobětice, tak Beseda-problém s tím nemám. A co cíl vyjížďky? Koráb? Je otevřený celoročně...
Jen bych zjistil zda funguje bo jejich stránky jsou mrtví Tak jsem volal do infocentra ve Kdyni a tam mi dali číslo na nějaké zmatené provozovatele jsou tam každej den do 19h
Cesta na koráb bude řádně namrzlá, za to dám ruku do ohně Je to daleko výš, než Chudenice a i tady máme místa, kde na silnici ještě leží sníh. Jsem taky pro ty Sobětice
Já tu besedu tak neprosazuji , ale docela pěkné posezení je i ta ne tak stará restaurace LEV pod Petrou, mají tam venku parking, ale když budeme na moto tak můžeme i ty Sobětice. Jinak co se týče výletu tak nějaké teplejší kraje, nemám žádné pořádné kalhoty, tak budu asi mrznout
No a když se nic nevymyslí, tak se taky nechá toulat jen tak často sedam na stroj a ani nevim, kam pojedu a vždy jsem spokojenej. Však se toho někdo ujme bo já stejně jezdim na vocase (ne doslovně )
Už se na vás zítra moc těšim, až si to pěkně užijeme a příjemně pokrátíme tejden můžeme posedět i někde cestou, když jedeme kompletní, ale to je věc domluvy a vlastně je to jedno