No nerad to říkám, ale trochu jsem si o víkendu zajezdil
v sobotu po práci jsem na to sednul a vyrazil cik cak směr Nýrsko, Klatovy, Běšiny, Sučice.
IMG_2878.JPG
Pak že pojedu domů neboť už bylo pozdě, ale nějak se mi v Klatoveh nechtělo dom a tak jsem vyrazil Evíkovi naproti bo se měla vracet z Práglu. Vydal jsem se tedy směr Praha, kde jsme se sešliv již za tmy na Agipu před Prahou. Po společném pišingru s kavčem se pokračovalo směrem domů již v tandemu. Cestou zpět to pořádně nárazově foukalo, neboť jsem to valil proti větru. Domů se přijelo kolem 21h s 300km na tachometru.Sobota se taky nedala někam nevyrazit a tak jsme se pomotali v okolí Domažlic, kde jsme navštívili pár zajímavosí.
IMG_0001.JPG
Celou 140km cestu zakončila pohodová večeře v pizzerii Dominom a kolem 18h byl Mireček s Evíkem v hnízdečku. Překrásnej víkend. Jinak včera jsem si vzal motku do práce a pořádně jí tady vypulíroval. Cestou z práce mi to po 17h nedalo a využil jsem večer 45km skratku přes Klatovy
dnes už mám zaplachtováno a čekam na další bezva vejlet, kterej bude sice už v sobotu, ale autem do Regensborgu za nákukem nového oblečení, aby jsme nedělali na motce ostudu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.