Pánové jen dotaz, nemáte někdo čirou náhodou nýtovačku na řetěz? Co používáte na mytí kovových součástek - arva, technický benzín......... ? A co na součásti hliníkové? Možná se ptám jako blbec, ale fakt nevím a nerad bych něco poškodil Díky za info
Ahoj, tak jsem konecne udelal neco na motorce. Led pozicky v zrcatkach. Na fotce jdou do modra, ale v realu jsou bile. Zapinaji se spolecne s parkovackama pri startu. Udelal jsem i samostatne vypinani - vypinac je v leve schrance na rukavice.
Jeste udelam nejakej organizer pod sedlo na naradi, vysilacku, lekarnicku atd. A to bude asi vse co pres zimu stihnu. Rano uz musim vyvezt motorku zpatky do garaze, bo budu rezat na pile a frezovat. Jo a to plexi jeste budu menit . Casu malo a uz skoro pulka ledna
Já musím objednat náplně, filtry a svíčky a vrhnu se na to taky Ještě by jsem chtěl dodělat nějaký ten sound..... Je toho dost a času moc nezbývá ......... Ale jak říká můj kolega "ono to nějak dopadne...."
No ty pozičky jsou moc fajne a v noci tě to bude dělat Mirdo z motorky pěkně široké monstrum já právě čekám na nějaké díly z Inveltu a tak momentálně dělám pár domluvenejch držáků na boční kufry Co sednout příští tejden v úterý na piváka do Sobětic? Třeba 18h??
Klucí, sháním nějakej klakson - kulturní.Nejlépe dvoutonovej. Mám doma z auta, takový ty šneky, ale je to strašně velký a těžko to tam rozumně přidělám. Ještě mám doma ty podtlakový ze slunce seno - mají 5 trubek a kompresor, kterej je krmí vzduchem To holky koukali, když jsem je měl za malda v autě