Kluby a spolky ze západních čech.
Odeslat odpověď

Re: Je tady nějakej KLATOVÁK na maxíku?

09 pro 2011, 09:08

Na neděli nám hlásí sluníčko a 4°C což já osobně nemohu nechat jen tak a rád bych trochu protáh nové pláště. Myslim, že škoda každýho pěknýho dne než se to podělá a padne ta bílá potvora. Tak kdo se přidá?
Naposledy upravil Miroslav Sedlmaier dne 09 pro 2011, 14:13, celkově upraveno 1

09 pro 2011, 10:51

Velmi rád bych,ale máme v sobotu bál,takže neděle u nás je pracovní.Když už tak vás zvu na myslivecký bál kdo by chtěl ozvěte se a zastavte.Je super.
Tak Míro užij si to a budu ne tiše ale hlasitě závidět.

10 pro 2011, 16:56

Já už vyjedu až na jaře začal sem dělat zimní údržbu takže mam rozebráno :D

12 pro 2011, 14:22

Pánové platí ten zítřek v 18hod v Soběticích????
Díky za info

12 pro 2011, 16:16

Tak já se zítřkem počítám a ani veču jsem doma nehlásil. V 18h Sobětice :twisted:
Jinak včera a dnes najeto dohromady překrásných 260km :twisted: hádejte, kde to je????? Vítěz mi může koupit večeři :lol:
No dnešní výlet na ledovce v části cesty do Sušice s Pávem, byl opravdu luxusní :lol:

Strakonice.jpg

....tak a mám to pánove posvěceno úřady i se zápise v techničákach :twisted: :D a bez plánované tlačenky v případě neúspěchu :wink:

techničák.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

12 pro 2011, 18:33

No tak naše psychopatická "olwayska" se opravdu nedá přehlídnout. Takže pro všechny zúčastněné - toto je část "údajného" náměstí ve Strakonicích.
PS - večeři ti nekoupím, protože do Sobětic nepojedu. Ale mohl ses ozvat, žes byl ve Strakonicích, zastavil bych se na kus řeči :D :D :D :D

12 pro 2011, 19:16

Zítřek samozřejmě platí. Snad se mi podaří dorazit hned na šestou, budu se snažit :mrgreen:

13 pro 2011, 08:55

Bobika píše: Ale mohl ses ozvat, žes byl ve Strakonicích, zastavil bych se na kus řeči :D :D :D :D

Vůbec jsem výlet tímhle směrem neplánoval a samozřejmě jsem si na tebe vzpoměl, ale prudit v neděli odpoledne mi nepřišlo moc vhodný :roll: příště se nebudu ostýchat a brnknu, abych netlačil Marlenku na OMW sám :D

13 pro 2011, 13:22

Tak asi přijedu taky tak jestli chcete někdo z klatov vzít tak se ozvěte.

A NEBUDE TŘEBA OBJEDNAT MÍSTO?

13 pro 2011, 13:44

Jééééé Luboš se přidá :D tak to je pajáda :D místo bych neřešil, když jsme zatim čtyři :D no tak já zaparkuju v Klatovech na náměstí a můžeš mi vzít :lol:

13 pro 2011, 16:11

Já se dnes nepřidám.

13 pro 2011, 17:01

já taky nejedu....

13 pro 2011, 17:46

Tak další pojeďte

14 pro 2011, 17:23

Tak jsme krásně poseděli ,poklábosily a témata mi vyrážely dech.Bylo to super a jště jsme vlastně pojedly!Super kluci díky a zase někdy.Vlastně teď už jen na štědrý den v Sušici.Doufáme že se někdo přidáte!

14 pro 2011, 22:56

HOLA HOLA :!: Je tu termín další besídky :lol:

Jelikož domluvené datum (28.12.2011) není z kapacitních důvodů možné, musíme termín srazu přesunout na pátek.
t.j. 30.12. Rád bych podotknul, že se jedná o posezení u Bowlingu - Přetín u Chudenic. K zobání je domluvené uzené maso, k pití výborná dvanáctka a atmosféru si dotvoříme sami :mrgreen:

Jde mi o to, jak jste na tom s časem a kdo by všechno šel. Musím nahlásit počet lidí kvůli masu. A uděláme to od 17.00, s ohledem na Pavlíka, aby mohl vzít polovičku i malou Emičku :wink:

Díky za pochopení.
Odeslat odpověď