Mirdo troufnu si nesouhlasit, neboť zde potřebuješ spíše velké množství vzduchu než tlak. Pracovní tlak u pneu nářadí je 6bar což neni moc,ale spotřeba je 200l min a více což u 50l vzdušníku musí kurňa kompresor dávat a proto je lépe když to plní dva písty. Jinak rázovej utahovák pod 1300Nm nemá smysl bo při povolení kol dotažených na 110Nm potřebuješ několika násobek k utržení a nějakou 600Nm potvorou ho nepovolíš. Vlastní draze zaplacená zkušenost
kompresor mám
tento ale jinou barvu a značku
údaj, že dává 390l/min je úpná hovadina, asi jako reprák do auta s nápisem 250W za 300kč
musim říct, že pro moje potřeby k pneu nářadí a stříkání bohatě stačí. Mám ho pět let a v poho. Samozřejmě, že co člověk to názor
jestli máš jen garáž tak si myslim, že rozvod vzduchu nemá cenu. Smysl to má u Mirdy na dílně, kde má vzduch ke strojům a do jinejch místností, kde si dáš kompresor mimo, aby si ho celej den neposlouchal a nezakopával se ve spleti hadic. Já si rozvod budu dělat, abych mohl připojit vzduch před garáží, kde měním kola a nemusel v garáži větrak, když nemohu dovřít dveře kvůli hadici
jinak bych na to prděl
klidně se zastav podívat i u mě v dílničce a omrknež i zdviž v praxi bo kutění právě začalo.
Tak jsem včera dodělal tažé zařízení. Jen tenhle kousek v trochu jednoduším provedení stojí něco přes 700doláčů
což je více jak 13 tis
samozřejmě bez závěsného dílu
Dnes budu odpoledne pokračovat rámem na páva a snad bude zítra hotovej a možná v neděli dám testovací jízdu
uvidíme
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.