Já jsem opět zítra nenahraditelnej v práci, takže taky nic. Navíc mám od 17h. masáž, takže je to jasný. Jinak ten čtvrtek jsem na tom podobně, akorát bez masáže
Vypadá to na konec romantiky. Včera jsem loupnul motorku na zdviž a dělám v teplíčku na tažném zařízení. Myslim, že už to na nějaký výletění venku neni, ale když by někdo měl chuť, tak v neděli odpoledne by jsme se třeba na 14h mohli sejít v Horžďovicích a dát pokec u kávičky a Marlenky (nebo v nové cukrárně za Peny). Každej by se solo projel a pak se podrbalo.Ten kousek na ukojení by se vydržet dal, cooo????
Jinak tad je něco na jarní vzpomínečku z italské televize. Začíná to od 4:30 a v 5:15 jsem já z Lubošem průběžně pak záběry hnedle až do konce. Pietro byl borec!!!
Pavlíku, myslím, že bude na domácí použití akorát. 50l vzdušník stačí a hlavně je olejem mazaný - to spousta hypermarketových ani není. Ale možná Míra bude mít nějaký takový menší, tak Ti řekne co a jak. Já mám na dílně takovýho macka - nádrž 500L a tlak 16Bar. http://www.kaeser.cz/Products_and_Solut ... ault.asp#0
To je pořádný macek Já jsem koukal na ostatní podobné kompresory a tam jsou ceny kolem 5000,- Každopádně od prvního ledna budu mít volnou garáž a tak si to tam chci trochu připravit. Je zajímavé, že doma nechápou proč musím mít kompresor? na co utahovák? atd Když si budu chtít po garáži rozvést vzduch, tak ten se dělá do stejných plastů jako voda?
Jasne, jako voda. Na zed si dej klasickou nastenku a do ni zasroubuj rychlospojku na vzduch. Nebo se klidne zastav a ukazu ti, jak to mam ja. Po utahovaku pokukuju uz delsi dobu, ale ten ktery by se mi libil, nechtej zlevnit
Tu nabídku na prohlídku beru Někdy se domluvíme a přijedu se podívat. Co budu muset ještě porěšit je gola..... ostatní jako vrtačka, šroubováky, atd..... teď mi napadlo, že nemám závitníky....... hmmmm toho ještě asi bude