Chrudimsko a kol dokola - nejde o klub

Kluby a spolky z východních čech.

Re: Chrudimsko a kol dokola - nejde o klub

Příspěvekod Mr.Voza » 16 srp 2015, 20:59

Stejně jako Trabuk :)
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP
Mr.Voza

1000+

Reputace: 48
Skútr / moto: Aprilia SR50 tuned, Aprilia Leonardo 250 serie
Tuning / úpravy: Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP

Příspěvekod pavlinek » 16 srp 2015, 22:00

Jakmile slyším, že to někomu uklouzlo, vybaví se mi jeden opravdu šeredný pohled na kluka s černou Hondou PCX, kterému nedala přednost řidička. Stalo se to přímo před vjezdem do mé práce před rokem a pro mne to byl opravdový strašák na který nemohu zapomenout. Kluci, nepodceňujte to a berte si motorkářskou výbavu raději i v těchto nevídaných vedrech, které doufám již končí. Stačí někdy fakt málo. I já co jsem se vracel z motodovči jsem u vesnice Věž najel na nějakek vyjetej olej a měl jsem co dělat to vybrat, vlastně jsem to ani nijak neovlivnil. Doufám, že brácha je ok a i skůtra dáte do pořádku. Těším se tedy na sobotu a doufám, že pojedou i ti, co se jim nechce tak brzo vstávat. Prostě v Bylanech budu troubit u Fandy, no a v Chrudimi zajedem za Tomášem .... kluci jedem ! Musím přiznat , že se mi tak brzo taky nebude chtít, nedáme to trochu déle ?
Pavel
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pavlinek

100+

Reputace: 20
Skútr / moto: Kymco Xciting 300 iR, BMW C650 GT

Příspěvekod jožin » 16 srp 2015, 22:12

Brácha je ok, skútr snad přes týden dáme komplet do kupy aby mohl jet s námi. Myslím že v těch 7 je to akorát. Než se sjedeme, prohodíme par slov probereme trasu a podobně tak budeme radi ze před 8 vyrazíme. V Chocni se připojí Jareeek, takže tam bude zastávka. Rád bych do oběda dorazil do města Nysa, kde je pevnost. Pojedeme přes Jeseníky a tudíž sem tam nějaké stoupání a to alespoň mě se 125 trošku zpomalí. V 7 si myslím, že je tak akorát.
jožin

100+

Reputace: 1
Skútr / moto: Kymco Yager GT 125, Suzuki GS 500
Tuning / úpravy: nosič kufru GIVI SR90, kufr Motovell 32l, zásuvka 12V, držák mobilu/navigace, brašny Louis

Příspěvekod jareeek » 18 srp 2015, 17:45

Byl už u těch jezer někdo z vás?
jareeek

100+

Reputace: -2
Skútr / moto: Yamaha X max 125 (2016)

Příspěvekod jožin » 18 srp 2015, 20:35

Předpokládám že ne. Proč?
jožin

100+

Tuning / úpravy: nosič kufru GIVI SR90, kufr Motovell 32l, zásuvka 12V, držák mobilu/navigace, brašny Louis

Příspěvekod pavlinek » 18 srp 2015, 20:58

Celkem dobře znám navrhovanou trasu kudy asi pojedeme, ale jenom po Králíky a Dolní Moravu. Dále již služebně nejezdím a ani si nepamatuji, že bych někdy na Jesenicku byl, natož u těch jezer. Kluci, koukal někdo na zájmové body ? Já tedy v tom okolí jezer nic již dalšího mimo to co bylo psáno, zajímavého nenašel, to spíše opravdu u nás. ( např. Dlouhé Stráně - přečerpávací elektrárna, Praděd - 3,5 km pěšky, zámek Velké Losiny, jeskyně Na pomezí a Špičáku, klášter Matky Boží v Hedči, pivovar Holba Hanušovice, Karlova Studánka, rozhledny, minerální prameny ....
Je toho poměrně dost co by se dalo navštívit, řadu míst ovšem pěšky, což mi osobně vůbec nevadí.
Tak Pepo, prozraď něco dalšího z plánu

-- 18. 8. 2015 21:08 --

Zase jsem nekoukal co již psal Pepa v minulém příspěvku, že by rád byl v Nyse dopoledne. Tak jo, to již tedy v Jeseníku asi toho moc nestihnem, co ?
Kde se počítá, že budem nocovat, u jezera a pod stanem ?
Pavel
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pavlinek

100+

Příspěvekod jareeek » 18 srp 2015, 21:13

Já určitě pod stanem, v noci by mohlo bejt už trochu chladno.
jareeek

100+

Příspěvekod jožin » 18 srp 2015, 21:24

Nocování v jednom z kempů pod stanem. Pavle klidně můžeme zastavit a podívat se na místech dle po přání. Jen bych rád za včas našel kemp a postavil stan. Nemá cenu moc plánovat. Viděl bych to improvizovaně dle času a domluvy. Tu cestu vůbec neznám.
V Polsku bych rád navštívil pevnost Nysa a je tam i nějaká pěkná katedrala. V Otmuchowě je zámek a podivat se okolo jezer... cestou zpět bych zajel do toho Zlotého Stoku.
jožin

100+

Příspěvekod pavlinek » 18 srp 2015, 21:40

Jj, já ovšem budu mít asi problém sehnat stan, no pokusím se pozeptat. Cestu řekněme až do Hanušovic opravdu znám, dále již ne. Tam se kluci raději podívejte na trasu kudy pojedem. Navigaci v mobilu mám, ale nespolehlivou, která mě pěkně v rakousích vypekla. Předpokládám, že Pepa mít bude, a že také někdo veme ještě mapu.
Pavel
pavlinek

100+

Příspěvekod jožin » 19 srp 2015, 06:50

Já mám navigaci také v mobilu včetně polských map.Jen musím namyslet průjezdní body aby nás to netahlo vždy na střed města a podobně. Pavle já bych ti stan asi mohl pujčit. Nejlepší léta má za sebo (proto jsem leos kupoval novy stan), ale tu jednu noc vydrží. Mapu se pokusím sehnat. Bohužel mi do toho vlezla autoškola (A2) a dáváme po večerech do kupy bráchův skutr jak ho položil, takže na plánování mi moc času nezbývá. Proto bych, jak jsem psal v předešlém příspěvku, cestu pojal improvizovaně, o to to bude větší sranda (než jet nalajnovanou trasu do posledního metru). samozřejmě na hrubo trasa bude připravena.
jožin

100+

Příspěvekod Višnák » 19 srp 2015, 15:45

Tak mám zamotanou hlavu,pojedeme ve dvou a já to prostě nepoberu...a navíc jsem doma nenašel stan,to by nebyl snad problém v Jysku bych něco koupil,ale prostě nevim... a navíc ten problém s teplotou motoru. Samozřejmě chci jet,tak jsem myslel,že bych jel,ale večer domu,dle map je to cca 3hodky jízdy. Co vy na to??
Višnák

50+

Reputace: 8
Skútr / moto: Yamaha Majesty 250, Kymco Xciting 500i

Příspěvekod jareeek » 19 srp 2015, 19:42

000581_pd.jpg
Já bych mohl pújčit stan je sice pro čtyři a ma dve loznice,je to takova iglu

-- 19 srp 2015, 19:44 --

Neco takového, je teda červenomodrej jestli to nevadí :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jareeek

100+

Příspěvekod pavlinek » 19 srp 2015, 20:23

Jardo ( Višňáku ), pakliže jedeš s manželkou, tak to chápu, že v tvém případě bys jel tu sobotu domů, máte malé dítě. Nic nevysvětluj a udělej to jak uznáš za vhodný. U mne je to již trochu jiný, děti mám velký a ten zvyk, že jsme jezdili všichni společně za poznámním jako rodina u nás přestal platit.

Kluci, nabízíte stany k půjčení, to je fajn, neměli bychom se ovšem především společně domluvit o potřebném počtu přespávajících a podle toho těch stanů brát ?
Pavel
pavlinek

100+

Příspěvekod jareeek » 19 srp 2015, 20:35

No já bych rád přespal a druhej den bych rád oběl okolí obou jezer, jenom můj názor.

-- 19 srp 2015, 20:41 --

V tom stanu se můžete vyspat všichni tři, má odďelene ložnice :wink: a nemusite řešit stan.
jareeek

100+

Příspěvekod pavlinek » 19 srp 2015, 20:51

Jj, zítra po práci se zastavím u Pepy a trochu se dohodneme osobně. Jedná se hlavně o zastávky - zájmové body, které bychom mohli dát cestou přes Jeseníky. Kluci, dejte sem nějaký nápad, či si ho připravte na sobotní ráno. Pokud možno s GPS.
Ještě se chci přímo zeptat, vzal by mne někdo do svého stanu na přespání ?
Pavel
pavlinek

100+

PředchozíDalší

Zpět na Východní čechy

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek