Baterku sem nabil hned po dovozu domů. Vypadá to , že bude dobrá. Noje byla to první jízda, takže je pochopitelný, že mě svrbí ruce víc než vás. A foto máte tady:
Pěkné Jícha,pěkné, no vidíš,jak jsi šikovný,chytrý a bystrý,takovej hezkej Madisonek..hodně hezkýho povožení přeju. Myslím si,že jsi měl z pr.ele kliku. Podle dlouhodobé předpovědi se už má pomalu začít oteplovat,tak se snad už dočkáme.J
Doufám, že jsem měl kliku. To se teprve ukáže. Co o něm vím je pouze to, že je kupovaný jako nová v Praze v roce 2004. Po sedmi stech km byl nabourán. V roce 2009 ho koupil majitel z Jiříkova a opravil. Teď má údajně najeto 1200 plus nějaký drobný (přesně si to nepamatuju). Při první jízdě nikam na stranu netáhnul. Startuje na "první šlápnutí" a má technickou z loňskýho léta. Toť asi vše, co o něm vím.
Teeeeeeeeeeda...teplo na spadnutí,jaro se začíná ptát co že jsem dělal v zimě a já ještě furt nejsem připraven vyjet...to abych začal něco dělat...Jinak Jiříku,naše poslední debata,to jsem Ti chtěl jen trochu zvednout tlak,když jsi tak v klídku,aby jsi měl na jarní ježdění rozcvičený srdíčko...stačí,že máme stejnou značku(i když vlastně s moji maminou máš i stejnej model,jen ona tam má drobnej dovětek) plechovky...tak alespoň mazlíka máme každej jinýho...No nic,dílna už se domlouvá,tak snad se všechno stihne včas...už se na ty vaše xichty po tý zimní pauze těším.....
Navíc jak tak koukám i aprilek na letošní sezonu do kolony pár přibude...
tel. 774180505 icq 149846463 a nejčastěji k vidění s VČP Přátelé jsou jako hvězdy. Nevidíš je pořád, ale víš že existují ...