Vyjížďka 26.12.2009.
Výlet byl naplánován na 13 hodinu, druhého svátku Vánočního. Dal jsem si dost času, přesto jsem nějak nestíhal. Kymčák ukazoval 12,50. Nevěděl jsem jestli jdou hodiny dobře a tak jsem mazal. Pak jsem potkal kostel a na něm hodiny a nich 12,46 - tedy dost času. Stavil jsem se u zmrzlinového stánku, no a co byste řekli. Měli zavřeno. Pak ještě fotka s Kuňkou. Dorazil jsem k Rohatému kolu a tam už byl už Ruda s Janou a MisaKacenka. Pak dorazil zbytek s Gapíkem. Gapík přivedl čtyři kamarády. Celkem nás bylo osm.
Gapík chtěl jet na kávu do Přelouče na zahrádku, kde jsme byli na palačince se šlehačkou ( pro někoho bez šlehačky). Ale nakonec jsme se domluvili, že tam až nepojedeme ale dáme kávičku někde blíže. Já jsem navrhoval, že si dáme kávu tam v té vesnici po levé straně u toho ... jak jsem jel kolem. Ale nakonec jsme se rozhodli, že pojedeme pod Kunětickou horu. Tak jsme jeli. Zajedeme na parkoviště a pakujeme. Gapík nepřejel schod betonový a lehce si ustlal. Nejel, jen tlačil. Myslím skůtr. Sice jsem slíbil, že o tom neřeknu, ale Gapča sám řekl, že ano.
Dali jsme si kávičku a popovídali si a pak jsme se rozjeli k domovům. Bylo to hezké setkání, najel jsem cca 50 kilásků. Byla to asi opravdu poslední vyjížďka roku 2009. Teď už mohu umýt letní mouchy a zazimovat.
Díky a těším se na sezonu 2010.
Poslední jízda 2009 východočeské perutě