Taky hlásím návrat "do hnízda" v pořádku.Jen před pardubkama nás to málem sfouklo.Vašutovi a Radaně děkuji za navigaci městem,všem za pěkný pozdně podzimní výlet.J
Hlásím též přijezd domu,je to chvilka co jsem dorazil z práce.Všem děkuji za perfektní den a pomoc s defektem jste fajn parta.Těším se na další shledání Ahoj a díky za pomoc.
Poďakovanie patrí všetkým zúčastneným..statočným pilotom VČP...ktorá sa rozrástla o pekný kus..proti milnulému ročníku 11.10.2008 - Bylo nás pět...Lukášovi a Milanovi, ktorý jeden z Kutnej hory a druhý od Prostějova...sa s nami odviezli a aj napriek nepriazni počasia sa všetko podarilo a nezabudol som ani na Janowo, ktorý sa k nám pripojil..a hlavne že všetko prebehlo bezpečne...pozdrav letí Gappíkovi k antibio..aby nesmútil..pekne ešte bude..a Vitasovi aby mu nebolo ľúto..a držíme palce nech to dá dokopy..a možno o rok povýši na nejakú vyššiu kubatúru.. tak sa majte krásne a oddýchnite pred pracovným týždňom
To vis Geku hold tech 18,co Ti je,se obcas projevi... ...ale abych te podporil,taky jsem to Mirovo musel cist 2x abych nasel vsechny...Telo pomalu zacina infekci zvladat,tak doufam,ze se vse podari a ja jeste letos vyjedu...Ve ctvrtek (22.10) jdu na kontrolu tak snad uz mi bude natolik dobre,ze se budu moct vratit do procesu...Uz je mi smutno...
tel. 774180505 icq 149846463 a nejčastěji k vidění s VČP Přátelé jsou jako hvězdy. Nevidíš je pořád, ale víš že existují ...
Gappíku,že by jsme se ještě projeli?Prý je tento víkend úplně poslední (podle předpovědí),kdy bude ještě přijatelno Na odpolední kávičce Jinak jsem hrozně ráda,že už vyhráváš boj s bacily
Splněný sen B 650+GSXR750 nejčastěji k vidění s VČP
Ahojte,já myslel,že už všici spíte.Já minulý týden párkrát hezky zmoknul,ještě klika,že nemrzlo.Gappiku,přestaň simulovat,vylez z pelechu,ať ještě něco porveš.Leňa přezbrojila,koukám,gratulace k new scoot,a jak v tu neděli???V so. nemůžu.J