[quote=R1 Max]Strašně se omlouvám,ale měl jsem to přichystaný na sobotu 6.9.,ale nevyšlo to.Práce u tchyně.
Demontáž celé dílny po tchánovi a stěhování.No hrůza.
Ale můj slib stále platí.Polda.....dám dopředu a včas vědět.To víš, že tě rád zase uvidím a projedu se s tebou. [/quote]
Omlovám se,že jsem se neozvala,ale počítač vypověděl službu.Doufám,že bude ještě počasí a chuť vyrazit.Moooooooc sse těším :rolleyes:
Splněný sen B 650+GSXR750 nejčastěji k vidění s VČP
Maxi v neděli jedeme s pastem pro pramínka někam k Praze a pak něco ještě objedeme. Nechce se ti přijet Možná, že přepadneme Krakena doma. Asi ne co, je to daleko a už a brzo zima. Možná, že Miky přiveze SB 650 co vyfouk Krakenovi , tak to pojedeme vyvětrat.Kraken váhal a Miky nezaváhal. Doufám, že bude aspoň trochu počasí. V pondělí jsem ještě po práci vytáhl kámoše, jako baťůžka a na tři hoďky jsem zmizel se projet. Bylo to dobrý, ještě se stále nechá.Ještě bych rád se přijel k vám letos mrknout, no uvidíme jak bude. Zatím čau.
[quote=Lenichka][quote=R1 Max][quote=Lenichka]Když by se ještě jelo,tak mi napište na mail,tam jsem pořád.Budu ráda.Díkas [/quote]
Ahojky.Jestli se podaří ještě letos alespoň na jeden den vyjet,tak se určitě ozvu.Ale nejlepší bude občas juknout sem. [/quote]
Fajn a díky Určitě se polepším :rolleyes: Jo a mobílek na mně je 777 808 942 [/quote]
To se snad ještě někam pojede ne? Hele na příští týden by se mělo udělat ještě pěkně, tak sledujte počasí a pokud by mělo být aspoň trochu slušně, tak se Maxi zakazují domácí práce a ještě se svezeme. Jasný
Naposledy upravil Polda dne 30 zář 2008, 21:26, celkově upraveno 1
V sobotu jsem byla na parádní projížďce.Byli jsme na Veselém kopci a pak ještě v Hlinsku.Počasí bylo luxusní :cyclops: Bylo nás sice jen pět,ale byla fajn nálada,užila jsem si to Tímto chci klukům moooc poděkovat
Splněný sen B 650+GSXR750 nejčastěji k vidění s VČP
Bezva fotky´.Tak konečně jsem viděl někoho z okolí a bohužel musím konstatovat,že neznám žádné tváře.
Což je vzhledem k mému bydlišti docela ostuda.Ale alespoň vím, že existují.
Jen mě opět štve, že nikdo nemá slabší mašinu. :thinking:Hrůza. B)
Když jezdit, tak srdcem; když řídit, tak s rozumem. Obojí naráz se nevylučuje.
Nemusíš sa štvať občas s nami jazdí kablic na Pantheonu 150..úplne v pohode..nie sme žiadny stíhači..prisposobíme sa vždy skupine..aby sme sa mohli kochať krajinou pane doktore