Kluby a spolky z východních čech.
Odeslat odpověď

Re: Chrudimsko a kol dokola - nejde o klub

06 zář 2016, 09:04

Ahoj všem,co dát nějakou vyjíždku 17.9. nebo 18.9. teda pokud počasí bude přát.Píši to s předstihem at se domluvíme i na trase. Tak všem přeji pěkný den a dejte vědět kdo by jel.Jarda

06 zář 2016, 09:17

A tuto sobotu okolo 13h se jedu podívat do Pardubic na závody minibike...nechce jet někdo? Kouknout na závody a pak asi na Kuňku na kafe....

06 zář 2016, 09:58

Já sloužím lidu...mám volno až ten další víkend jak jsem psal.

06 zář 2016, 10:57

Víkend 17-19.9. jsou závody v Dymokurech

https://www.facebook.com/events/147556995603449/

07 zář 2016, 08:12

Tenhle víkend bohužel nemůžu - rodinná oslava :(
Ten další víkend podle času a počasí.

11 zář 2016, 21:17

Dneska jsem jel zaparkovat skůtra z domů do garáže, tak jsem to vzal zkratkou přes Golčův Jeníkov :lol: Cestou zpátky jsem potkal v Hrbokově motorku a za ní Trabukovu bejvalou majdu. Ještě asi půl kiláku mě trvalo, než jsem si uvědomil že tu majdu má teď Jožinův brácha :oops: ale to už bych je nedohonil, kdybych se otočil a jel za jima na pokec. Tak mě napadá - Jožine nebyl jsi to Ty s bráchou?

12 zář 2016, 06:31

Ahoj, samozřejmě že jsme to byli mi... :P :P :P Já tě poznal. My jeli Pod drn na malinovku a pak na Pařížovskou přehradu. Konečně jsem bráchu vytáhl.

12 zář 2016, 07:49

Tak už to bráchovi jezdí, jo? Co s tím měl, jak jste řešili ten unikající olej a svítící kontrolku?

13 zář 2016, 11:47

No jezdí... olej asi už neuniká, tam stačilo vyměnit gufero někde za vodní pumpou. K té kontrolce... tenhle motor nemá čidlo hladiny a ani tlaku oleje. Je to pouze na ujeté km po kterých se rozsvítí. Jelikož brachovi praskl nahon tachometru tak počítadlo nedává info o ujetých km kontrolce a ta hlásí chybu, takže bliká :P :P :P :P :D :D :D

13 zář 2016, 13:17

Dyť jsem ti to říkali, že ta kontrolka nebude mít u tohohle motoru s unikajícím olejem nic společnýho 8) Tak hlavně, že už jezdí.

18 zář 2016, 09:43

Dneska nekdo nekam okolo komina?

19 zář 2016, 05:49

Jé škoda... já si to přečetl až teď.

19 zář 2016, 07:53

S Jirkou Němcem jsme si najeli krásných 140km...na kafe Pod drn...Golčův Jeníkov....Havl. Brod....Ždírec...Nasavrky (zastávka i Jirky na kávu)...a domů....jinak tam nejezděte, je to samej semafor....

20 zář 2016, 07:29

Já jsem si to přečet až teď :( A já vůl jsem se byl v neděli zmordovat na kole :oops:

23 zář 2016, 15:55

A tenhle víkend někdo na projížďku jen tak?.........
Odeslat odpověď