od pavlinek » 17 bře 2016, 22:18
Ahojky kluci, doufám, že jste si dnešní vyjíždku užili, duchem jsem byl s vámi. Tak se nám ta sezóna pomalu blíží a je to i znát i tady na fóru, jak se postupně množí předpokládaný akce a plány cest. Tak, jak kdo letos kam ? Je mi jasný, že prioritní bude to Rakousko podle návrhu Pepy.
To je prostě fáákt super, zrovna minulý rok jsem to tak nějak s prodlouženou absolvoval. To nejde dost dobře popsat, to se musí vidět a to dříve, než nám ty ledovce roztají. Bohužel, ač moc rád bych s vámi jel, nemohu dát náhle košem a vybodnout se na kamaráda, s kterým jsem po vydařeném loňském tripu si naplánoval Dolomity a Passo dello Stelvio ve stejném termínu. No nic no, je třeba se těšit a věřte, je to jako droga ty Alpy ... Rád poskytnu jakékoliv info, mám i nějaké materiály, mrkněte na motorkáře. Já tedy ještě letos bych rád dal ty Štíty a možná i opětovně Skůtršnůru. Chtěl jsem a stále chci vidět tu Osvětim, ale ta je lepší organizovaně s průvodcem, tak to bude spíše se zájezdem.
A ty Jardo šťastně najdi mašinu, ať můžete s batůžkem jezdit !! To pětikule Kymco myslím, že není špatná volba. Tak třeba tady v sekci bazaru máš to s novější kapotáží od JKS, zdánlivě nevypydá špatně za rozumný peníz ... Trochu sice mrzí, že má mělčí prostor pod sedlem ale jinak si myslím, že ok. Jinak do Hondy SW bych já šel klidně hned. Kdybych na něco přišel, dám vědět.
Přikládám pár fotek z Grossglockneru pro inspiraci, rezervujte si na něj celý den, je tam pastva pro oči, zrovna tak i v Hallstattu a kolem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Pavel
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------