Chrudimsko a kol dokola - nejde o klub

Kluby a spolky z východních čech.

Re: Chrudimsko a kol dokola - nejde o klub

Příspěvekod jožin » 17 bře 2016, 12:41

Tak si koukám na skútrfórum, když v tom mi volá Jareeek, jestli dneska nedáme odpoledne setkání na půl cesty. Přidá se k nám někdo??? Odjezd z chrudimska by byl cca v 15,00. V případě zájmu mi zavolejte nebo napište na 721 772 932. Na fórum už se asi dneska nedostanu...
jožin

100+

Reputace: 1
Skútr / moto: Kymco Yager GT 125, Suzuki GS 500
Tuning / úpravy: nosič kufru GIVI SR90, kufr Motovell 32l, zásuvka 12V, držák mobilu/navigace, brašny Louis

Příspěvekod Višnák » 17 bře 2016, 13:37

No,fakt super...nemám na čem...jo možná na kole :D . Musim urychlit hledání,tet mám v merku Kymco Xciting 500. Je asi blbost do toho cpát tak veliké prachy,páč Franta by mě ujel i na 250 :) A Jožin je tet jiná třída. Jinak ten termín super, jen já musim 5.7.do práce,ale mohl bych už od 1.7. Jinak se moc těšííím. Tak si to dnes užijte a hlavně,kolama dolu.
Višnák

50+

Reputace: 8
Skútr / moto: Yamaha Majesty 250, Kymco Xciting 500i

Příspěvekod Mr.Voza » 17 bře 2016, 14:50

vim o jednom typkovi z bylan, co prodava xciting 500 :mrgreen:
nebo uz ho nema?

Odesláno z mobilu přes Forum Fiend. Tapatalk už fakt neee!
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP
Mr.Voza

1000+

Reputace: 48
Skútr / moto: Aprilia SR50 tuned, Aprilia Leonardo 250 serie
Tuning / úpravy: Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP

Příspěvekod Višnák » 17 bře 2016, 16:31

Já myslím,že je už prodaný...zaváhal jsem...a co ty? Něco nového v garáži?
Višnák

50+

Příspěvekod Mr.Voza » 17 bře 2016, 17:24

Ne ne... já furt tu starou pixlu z minulýho století. Letos to s ní ještě vydržím. Akorát chci zaexperimentovat s válečkama Dr.Pulley, jestli to trochu oživěj. Letos se chci konečně dokopat k tomu, abych zprovoznil a prodal toho mýho "tuňáka", co mám v podpisu. Akorát mě to zbytečně stojí v garáži, když to může někomu ještě dělat radost. Jsem zvědavej na to Jožinovo Ge eSo, už jsem o něm v průběhu posledních let párkrát přemejšlel. Tak uvidím, co uvidím z blízka - zatím jsem se s tím naživo nesetkal. I kdybych ale pořídil Ge eSo, tak bych si Leoše stejně nechal - do města je skůtr nenahraditelnej. Ale zase mít v garáži dva stroje na těch mejch 1500-2000 km ročně, to mě příjde zbytečný. Pak jedině nějakej kompromis mezi obojím - tzn. skůtr větší kubatury při zachování co nejmenší váhy a co nejlepší ovladatelnosti - okapotovanej parník už jsem jendou měl a vůbec mě nebavil - dyť mě znáte :lol: Zrovna včera jsem na netu narazil na něco, co by se mě líbilo, ani jsem nevěděl, že to existuje. Zatím jenom zjišťuju informace - třeba to vůbec nedopadne. Ale to asi letos ještě ne, dal jsem si za úkol zbavit se nejdřív SRka a motokoloběžky, na který už taky nejezím - už se mě ty verky v garáži moc hromaděj - nechci tam toho mít tolik. Když budete pozorně sledovat fórum, tak se tady v nejbižší době objeví můj přispěvek s dotazem na tohohle skůtra - žádný kloudný informace jsem o něm zatím nenašel, ani téma tady o něm není - je to tak trochu exot. Co to je, to si zatím nechám pro sebe - ale kdo mě zná a s tímhle skůtrem se někdy setkal aspoň v inzerátu, tak už musí vědět 8)
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP
Mr.Voza

1000+

Tuning / úpravy: Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP

Příspěvekod Trabuk » 17 bře 2016, 18:54

Ja uz brazdim na TMaxu....Kymco uz je pryc :-)

Odesláno z mého Lenovo S660 pomocí Tapatalk
ex Yamaha Majesty 250DX, ex Kymco XCITING 500, nyní Yamaha T-Max 500, rv. 2005

www.majestyclub.cz
Trabuk

1000+

Reputace: 25
Skútr / moto: T-Max 500 ex, MBK Flipper 50, Yamaha FZ6
Tuning / úpravy: jízda s rozumem

Příspěvekod pavlinek » 17 bře 2016, 22:18

Ahojky kluci, doufám, že jste si dnešní vyjíždku užili, duchem jsem byl s vámi. Tak se nám ta sezóna pomalu blíží a je to i znát i tady na fóru, jak se postupně množí předpokládaný akce a plány cest. Tak, jak kdo letos kam ? Je mi jasný, že prioritní bude to Rakousko podle návrhu Pepy.
To je prostě fáákt super, zrovna minulý rok jsem to tak nějak s prodlouženou absolvoval. To nejde dost dobře popsat, to se musí vidět a to dříve, než nám ty ledovce roztají. Bohužel, ač moc rád bych s vámi jel, nemohu dát náhle košem a vybodnout se na kamaráda, s kterým jsem po vydařeném loňském tripu si naplánoval Dolomity a Passo dello Stelvio ve stejném termínu. No nic no, je třeba se těšit a věřte, je to jako droga ty Alpy ... Rád poskytnu jakékoliv info, mám i nějaké materiály, mrkněte na motorkáře. Já tedy ještě letos bych rád dal ty Štíty a možná i opětovně Skůtršnůru. Chtěl jsem a stále chci vidět tu Osvětim, ale ta je lepší organizovaně s průvodcem, tak to bude spíše se zájezdem.
A ty Jardo šťastně najdi mašinu, ať můžete s batůžkem jezdit !! To pětikule Kymco myslím, že není špatná volba. Tak třeba tady v sekci bazaru máš to s novější kapotáží od JKS, zdánlivě nevypydá špatně za rozumný peníz ... Trochu sice mrzí, že má mělčí prostor pod sedlem ale jinak si myslím, že ok. Jinak do Hondy SW bych já šel klidně hned. Kdybych na něco přišel, dám vědět.
Přikládám pár fotek z Grossglockneru pro inspiraci, rezervujte si na něj celý den, je tam pastva pro oči, zrovna tak i v Hallstattu a kolem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Pavel
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pavlinek

100+

Reputace: 20
Skútr / moto: Kymco Xciting 300 iR, BMW C650 GT

Příspěvekod jožin » 18 bře 2016, 12:58

Včera to bylo vyloženě setkání na půl cesty. Slezli jsme se v HK na pumpě, dali kafe, pokecali a zase se rozjeli do svých domovů... já najel cca 85 km. Počasí přálo, tak to bylo takový první jarní pozdravení silnic.

S tím posunutím termínu nemám problém, to by asi šlo. Nicméně pokud by to bylo na čtyři dny asi nestihnem Grossglockner, ale ten nemám jako priorytu. Počítám dva dny cesta do Hallstatu a dva dny jinou cestou zpět... Možná kdyby se vyjelo hned z rána tak by se těch 400km nechalo ujet v pohodě za den, pak bysme Velkýho zvoníka pokořili bez problémů... Nechci závodit s časem jako v loni.

Co se týče GSka tak zatím příjemné klidné povožení... Jezdím prdliky prdliky kolem těch 90 - 100km/h. Jen si musím zvyknout na spojku,podřazování je hlučnější... při každým kvaltu se ozve "KNAK", ale zas vím že tam ten kvalt je :D :D :D :D Musím sehnat velkej kufr a vyrobit na něj zahrádku. Pak to bude cesťáček jak vystřižený. Je to malý obratný svižný, netřeba točit motor, krásně si přede v nízkých otáčkách na cestovních 90km/h na čtvrt plynu, jsem zvědav na spotřebu! Nejvíc jsem jel zatím 115km/h víc zkusím až nebudou silnice tak studený...
jožin

100+

Reputace: 1
Skútr / moto: Kymco Yager GT 125, Suzuki GS 500
Tuning / úpravy: nosič kufru GIVI SR90, kufr Motovell 32l, zásuvka 12V, držák mobilu/navigace, brašny Louis

Příspěvekod Trabuk » 18 bře 2016, 16:11

A co teď v sobotu klasiku do Golčova Jeníkova? :-)

www.majestyclub.cz
Trabuk

1000+

Příspěvekod Mr.Voza » 18 bře 2016, 16:34

Na mě je ještě zima. Koukám na předpověď, že má bejt 7 stupňů - to je málo. :(
Mr.Voza

1000+

Příspěvekod petr311 » 18 bře 2016, 19:24

pavlinek píše:... Já tedy ještě letos bych rád dal ty Štíty a možná i opětovně Skůtršnůru. Chtěl jsem a stále chci vidět tu Osvětim, ale ta je lepší organizovaně s průvodcem, tak to bude spíše se zájezdem...

Ahoj Pavle. Jestli klapne počasí a nestane se nic mimořádného, tak letos bychom chtěli také na skútršňůru a pravděpodobně asi jednu cestu bychom jeli přes vaše končiny, tak bychom se eventuálně mohli spojit.
Co se týče Osvětimy, my se tam letos také chystáme s naší skútr partou, tak bychom se třeba mohli zkusit domluvit na nějakém vhodném termínu a uspořádat společný výlet. bylo by nás více a už bychom si mohli rezervovat průvodce jen pro naši skupinu. Co jsem to tak trochu studoval, tak v hlavní sezonu tam na střídačku fungují český a slovenský průvodce, tak eventuálně pokud by nás bylo méně, dalo by se možná připojit k nějaké skupině, No je to o dohodě, podle zájmu.
4/2013 - 4/2014 - KYMCO Agility City 125/9.450km
3/2014 - 3/2015 - Piaggio Beverly 125ie/16.000km
3/2015 - 5/2018 - Piaggio MP3 500LT Sport/42.900km
5/2017 - 8/2019 - YAMAHA X-MAX 125/19.700km
6/2018 - 7/2022 - YAMAHA X-MAX 400/37.000km
8/2019 - X-MAX 300
petr311

1000+

Reputace: 134
Skútr / moto: Can-am Spyder RT Sea-To-Sky 2023
Tuning / úpravy: U tohoto stroje prakticky není co upravovat, vše je v základu. Snad jen opěrka řidiče, USB zásuvka, kabel napájení bateri a to je tak asi vše.

Příspěvekod Višnák » 20 bře 2016, 20:37

Ahoj všem,tak hlásim,že jsem se dnes stal hrdým majitelem skútra Kymco Xciting 500i. Tak ještě přepis,pojistka a hurá na silnice,těšim se na Vás a skládám obdiv Františku, dnes najel 165km při max. teplotě 6,5 stupně 7 nebylo nikde...opravdu :) .
Višnák

50+

Příspěvekod Trabuk » 20 bře 2016, 21:15

Ja rad, na tohle jsem magor :-)

www.majestyclub.cz
Trabuk

1000+

Příspěvekod Mr.Voza » 20 bře 2016, 21:51

Gratuluju k nový hračce, taky už kuju nějaký pikle :twisted:
Mr.Voza

1000+

Příspěvekod jareeek » 20 bře 2016, 21:55

Jardo gratuluju tak přece,tak to je bomba :)
jareeek

100+

Reputace: -2
Skútr / moto: Yamaha X max 125 (2016)

PředchozíDalší

Zpět na Východní čechy

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek