od Mr.Voza » 16 pro 2015, 20:54
ja uz jsem tam jel firemni plechovkou. uprime, moc se jim zamer zbavit chrudim zacpy otevrenim prvni pulky obchvatu nepoved. veskerej prujezdni tranzit mel jezdit od pardubic po obchvatu az k family centru, pak kolem nemocnice a tesca na kruhak u gulaska a tam na slatinany. jenze dneska to vypadalo tak, ze se kolona od pardubic akorat prestehovala k shellce, v chrudimi stejna zacpa jako driv a navic ucpana silnice od shellky na bidu, protoze po celym obchvatu nikdo nejezdi, vsichni sjizdej u vestce. ja jsem jel dneska pred 15h tu cast od family centra k vestci a nejdriv jsem si myslel, ze to jeste neotevreli a ze jsem jim vjel do zakazu - jel jsem tam uplne sam - az skoro u sjezdu na vestec jsem potkal jenom asi 5 aut. tak jsem zvedavej, jestli se tuhle cast obchvatu lidi naucej vyuzivat, nebo jestli bude chrudim takhle zajebana dokut to nedostavej komplet. jestli to takhle zustane, tak zo ani nemeli otevirat - takhle je to spis dopravni komplikace, nez ze by to pomohlo.
Odesláno z mobilu přes Forum Fiend. Tapatalk už fakt neee!
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP