Jo,taky dobrý,to si budu připadat jak v přístavu,samá siréna...,kdyby aspoň hezká,když furt hučí. A prosím,nešlo by to někam.kde "bory šumí po skalinách,skví se barevný přírody háv",prostě kde není rámus???Děkuji.J
Miro,tam,kde nic neřve,nehouká,prostě nerámusí,jen vruble fajně vřyskaju,ty bory šumí....nějaká rozhledna,kopec nebo tak????????Sličná šenkýřka taky třeba(hamu papu,pivo s vrtulkou???!!!)radši bez,nebo průvodkyně(zážitek),zmrzlinářka(zážitek s chutí),rusalka,klidně i víc,aby byly hezký fotky...meluzínu zamítám,hučí.Prolistuju Inspiraci.
Ahojte,ja som za Kutnou Horu a za vláček kolejáček a i hamu papu. Neboj Geku,já jen,že bych někam jel,třeba do tý Kutný,abych byl z Hradce pryč,neb o víkendu bude moc rámusu.A to cos četl,to nenisú šifry,to jsou moje zhmotnělé myšlenky,co se mi střelhbitě míhají v makovici.A protože je těžké je zachytit,tak jsou trochu nesrozumitelné,no.J
Tak přijeď jirko v neděli v 15 nula nula k Rohatému. Ale v tuto sobotu já bohužel nemohhu. Musím něco doma podělat, abych dostal příště výjezdní doložku
Naposledy upravil Gek dne 04 zář 2009, 21:17, celkově upraveno 1
Kymco Xciting 500i. a nejčastěji k vidění " Festina Lente "" Lepší být v šest doma, než o půl šesté v márnici "
Hellboy..stav se aspoň na kafe..budúcu sobotu plánujeme nejakú cestu..ja od pondelka som síce bez skútru, pretože už psychicky neunesiem to húkanie spojky..snáď to dajú do poriadku..aspoň na pár tisíc km číselne dva
Přátelé jedné stopy,kamarádi…Potvůrka zima klepe pomalu na dveře a tak bychom ještě měli někam vyrazit…Návrh vypadá takto….Sraz v sobotu dne 12.9. l.p. 2009 v 8:30 hod u Rohatého kola ( pro neznalé GPS: 50°5'34.636"N, 15°45'13.874"E)… Pojedeme přes Lázně Bohdaneč, Břehy, Přelouč, po silnici č.2 do Kutné hory…Zde je naplánována prohlídka Kostnice, mincovny ve Vlašském Dvoře a chrámu sv.Barbory…Poté oběd v krčmě v níž se zastavil čas v dobách pána z Heslova….Dle času a počasí je možné navštívit v nedalekém Kolíně prodejnu Motocentrum Zlaté Slunce kousíček od Kolína….No a na závěr dne pokud by zbyl nějaký čas můžeme ještě navštívit Řepařskou drážku u Kolína….Běžně tam jezdí parní mašinka,leč zrovna příští sobotu (12.9.) tam bude v provozu diesel…