Já jsem taky zabloudil - hned po tom, co jsem se v Poličce odpojil, že pojedu přes Borovnici, Sněžné, Svratku a Krounu zpět na Skuteč a pak na Chrudim. V Borovnici jsem špatně odbočil a vyjel jsem v Borové na tý silnici, po který jsme do Poličky přijížděli
Tak jsem koukal do mapy, že musím zpět přes Telecí do Borovnice a pak na Sněžné (nechtěl jsem si nechat ujít tu trasu ze Sněžného). No a zase jsem někde u Telecího (já tele
) blbě zahnul a vyjel jsem na tý silnici mezi Sněžným a Svratkou - tady už jsem to znal, takže jsem si najel těch pár zatáček do Snežného (konečně
), tam jsem se otočil a pádil přes Svrtatku, Krounu a Skuteč domů. Musím přiznat, že jsem byl pořádně zmrzlej a už někde u Svratky jsem začal litovat, že jsem to z Poličky nevzal společně s Pavlem tou nejkratší cestou domů - s těma kilometrama, co jsem si zajel blouděním, ž jsem moch bejt skoro doma. Ale zase jsem si těch nejspíš posledních pár zatáček letošní sezóny parádně užil - už je na mě fakt zima.
Jo a Jardo Višňáku, jak jsi na nás blikal majáčkama v Orli, tak jsme Tě poznali, neboj
Koukej už něco pořídit, když ses zbavil Majdy, ať můžeš s náma na jaře zase vyrazit
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP