Diskuze o čemkoli.
Odeslat odpověď

Zřídili sousedovi skútr

22 kvě 2013, 09:54

Takhle zridili sousedovi o vikendu skutrika. Nekdo ho normalne polil benzinem a zapalil. Novej Peugeot:-(
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Re: Zřídili sousedovi skútr

22 kvě 2013, 14:54

Pěkný, vidím že jsi z Brna a stalo se to sousedovi...můžu vědět městskou část ? Abych věděl kde si dát pozor...nevadil skútr chodcům ?

22 kvě 2013, 14:56

Tak mě spíš napadlo, jestli se nenaštval popelář, protože je to zamknutý k popelnici, takže jí nemohli vysypat do popelářskýho vozu. Nevím, jen mě to napadlo :|

22 kvě 2013, 15:08

Nebo majitel popelnice, který ji nemohl poklidit...

22 kvě 2013, 15:11

jelikož taky parkuju v Brně na ulici, zajímalo by mě, kde se to stalo...

22 kvě 2013, 15:16

Jako, je mi ho líto, ale nějak jsem nepochopil to zamknutí k té plastové popelnici. :wink:

Ségře teď taky objeli novýho citrouše před panelákem pořádně klíčkem. Lidi jsou ku.vy :roll:

22 kvě 2013, 18:46

tak popelářovi by to bylo jedno.. a kdyby nevyvezli popelnici mě proto, že k ní byl připoután cizí skutr, tak to taky není důvod si jít pro urychlovač a udělat tohle.. dá se to vyřešit i jinak.. například naložení své popelnice i se skutrem do dodávky a hodit do ztrátů a nálezů 8)

22 kvě 2013, 18:58

To by mě zajímalo co na to pojišťovna, pokud měl pojistku... přeci jen k plastové popelnici :roll: každopádně lidi jsou fakt k-urvy!!

22 kvě 2013, 19:07

To by se v Praze nestalo...

22 kvě 2013, 19:11

Vratas píše:To by se v Praze nestalo...

Že někdo zapálí skútr, nebo že ho někdo přidělá k popelnici? :D

22 kvě 2013, 19:18

a nebo by taky "možná" shořel celý :lol: , lepší pro pojišťovnu , byla by to totálka a nevymýšeli by :wink:

a dá se říct o takových , že jsou vůbec lidi ?

22 kvě 2013, 20:51

Takže stalo se to v Černovicích. Popelnice bylo jeho, a popeláři u nás nejezdí v noci z pátka na sobotu.-) Kdysi byl připoutaný ke stromu ale ten mu pokáceli, tak aspoň ta popelnice....

22 kvě 2013, 20:54

Jinak děkuji, ukončil jsi mé váhání, zda se zajímat o pojistku proti vandalismu ...

22 kvě 2013, 21:23

No u Shellky v Černovicích je teď zbytek shořelého kontejneru, že by se někdo až tak nudil? :roll: Lidi jsou prostě dobráci... nechápu :(

22 kvě 2013, 21:35

Když tak na to koukám, respektive na to kde je ložisko požáru a kde baterka, určitě ten skútr někdo polil?
Odeslat odpověď