od wochomurka » 23 kvě 2013, 08:40
Když jedu do práce na kole, tak jezdím kolem paneláku, kde si někdo koupil letos starou Suzu GSX-R 750. Stojí před vchodem pod plachtou na policajtovi. Tak plachtu už nemá, asi tak 5x ji měl schozenou na boku, postupně ji má čím dál víc poškrábanou, jednou měl rozřezanou zadní gumu, rozbitý zadní světlo a možná snad i něco, nevím. Tu motorku nezkoumám, jen kouknu za jízdy, když jedu okolo. Má to tam nějakej starej pán a očividně nemá kde parkovat, a asi si splnil klukovskej sen. Jen mu to někdo na sídlišti závidí a ničí mu ji.
Mimochodem mě jako mladýmu v centru kde jsem bydlel v baráku ukradli pincka, zničili sifona a nedávno mi před prací z Vespy oholili samolepky, a ty, co jim praskly mi plácli nazpátek. Neb to byly originály, nebyla to levná záležitost. Kvůli tomuhle incidentu tam dali kamery.
Tenhle banánistán nikdy nebude ráj motorek a skútrů. Na to bychom museli minimálně projít občanskou válkou, peklem a očistcem, museli bychom si dát navzájem do držky a postřílet se. Pak tu poslední zhasne a začnem někde znova.
BMW R45 45000km (celkem 98000km)
Suzuki DR 350 28000km (celkem 35000km)
antikrist Yuki Speedy 50 - 4500km
Gilera Runner SP 50 v hustým tuzingu - 4900km
lesní víla Vespa ET4 125 - 14800km (celkem 30800km)
Piaggio Beverly 500 - 11000km (celkem 39000km)