Dalas píše:Všiml jsem si, že spousta z Vás co jsem tu přes rok nebyl, si udělala Ačko
Petr111 (gratulace k X-Max 400), JardaB (gratulace k Downovi 350), Gabriel myslím a ještě pár dalších co jsem tak znal přes fórum..tak jsem si ho udělal nakonec taky a že si místo Kymca Downtown 125 koupím nějaké 400kilo Burgman apod, ale nakonec jsem si splnil takový malý sen..vždy se mi hodně líbily silničky a na staré kolena jsem si jednu starší pořídil Hondu VFR800 2002, ...
Díky a také velká gratulace k Á-čku a tak trochu pokárání za zradu skútr komunity
Já jsem hodně rád, že jsem se po letech k tomu Á-čku dokopal, rozhodně to doporučuji každému, kdo to trochu myslí vážně s tím ježděním v jedné stopě. Sice pro mně osobně to byla dost tortura, prostě řídit motorku a skutr je podstatný rozdíl... Takže jsem celý ten tiátr zvládl se zaťatými zuby, osobně mě motorka nijak neoslovila, spíše naopak...
No a jak jsme s manželkou vybírali náhradu za MP3, tak jsme se jednoznačně shodli, že zůstaneme věrni skútrům. Prostě praktičnost skútru ničím nenahradíš. Volba padla na Yamaha X-Max 400 a nelitujeme, fakt suprový stroj, úžasné svezení, prostě je to o něčem jiném než na tříkolce..
Takže kámo, hlavně opatrně a kolama dolů
a snad se někdy vrátíš ke skútrům