Ja bych rekl, ze neslusne a nezdvorile se chova ten, kdo zdravi kudy chodi jen proto aby pozdravil a dal na odiv prislusnost k "rodine". Dochazi pak ke "komickym" situacim, kdy mne takovy jantar zdravi i v zatacce, pritom je uz v mem pruhu a ja kdybych se nedrzel vice ke kraji, tak jsme v sobe. Zazil uz jsem vicekrat na oblibenych motorkarskych mistech. Pak se muzeme zdravit do aleluja treba v nemocnici na pokoji, ale to bych ho spise pak pozdravil polstarem pro ulehceni zbytku sveta
Zdravim kdyz je na to cas a nejsem zaneprazdnen necim jinym jak uz tu bylo popisovano i dalsimi. Skutr jsem si vzdy uzival proto, ze clovek nemusel porad zdravit, ale to uz se taky meni jak i tech pribyva
Potkat treba kolonu 20 stroju, tak je proste blbost zdravit uz z principu toho, ze se clovek ma venovat rizeni. Na MotoGP a podobne si taky nedekuji nohou kdyz se predjedou nebo na sebe nemavaji pri prujezdu boxy.
A to zahranici....argumentace o cechacstvi slysim vzdy jen od lidi, kteri zahranici znaji maximalne z tydenni dovolene a ne nekolikaleteho ziti v nejake te zemi. Protoze jak uz tady bylo spravne receno, tak Pariz, Rim, Thajsko nebo Recko fakt na sebe nemavaji jak vypoustec letadel na letadlove lodi. Je to dopravni prostredek a pri tom mnozstvi by clovek mohl rovnou jezdit od rana do vecera s jednou rukou nahore.
A jeste se treba urazet, ze nekdo nepozdravil, to vypovida vice o tom druhem nez o tom co nepozdravil. Asi bych prasknul vzteky, kdybych si mnel brat nejak osobne, ze mne ridic Woltu nepozdravil
Je to vyvojova vec, jak houstne doprava a pribyva jednostopych nebo tristopych vozidel, tak to samo odezni jako v jinych zemich kde uz je tento zpusob dopravy vice rozsiren.