Zdravení - ano / ne ?

Diskuze o čemkoli.

Zdraveni

Ano
337
82%
Ne
3
1%
Jak kdy
64
16%
Kaslu na to
5
1%

Celkem hlasů : 409

Re: Zdravení - ano / ne ?

Příspěvekod crhy » 03 srp 2014, 21:20

Trošku mě zde na fóru zaráží reakce některých přecitlivělých lidiček, kteří se pokaždé ozvou ( kupodivu pořád ti samí ), pokud nějaký moderátor řekne svůj názor, nebo napíše něco, co každý normální jedinec přejde s nadhledem. Však moderátoři jsou také jenom lidi a mají právo se vyjádřit, to už se můžeme klidně vrátit o 25let zpět a jenom držet zobáky.
Není třeba se hned sesypat na moderujícího jako vosy a snažit se ho poučovat. Už jenom ty narážky na jeho zaměstnání a jak by se měl chovat, nejsou dle mého vůbec košér. To přeci zde nikoho na fóru nezajímá !!! Skůtráci jsou si dle mého všichni rovni a proto sem chodíme tak rádi !!!
A ti co májí neustálé hemzy, si mohou přeci založit svá fóra ( - i když už to pár z nich udělalo, jde vidět, že to tam moc nežije )
Takže KVK, nikdo nikoho to tady nenutí všechno číst a přispívat.
Ex: Majesty 400; X-max 250 ; PCX 150v3; Sixteen 125; Katana 50/70; 2x Babetta 210

Profil motorkáři: http://www.motorkari.cz/profil/?uid=253 ... ky&scr=300

Všeliké kvaltování toliko pro hovada dobré jest!
crhy

2500+

Reputace: 463
Skútr / moto: Honda SW-T400; Manet S.Maxi (1998)

Příspěvekod tomikm » 03 srp 2014, 22:09

zajímavý, když si někdo udělá prču z někoho, kdo projeví svůj názor či pocity, tak je to v pořádku. Když se zesměšněný proti tomu ohradí, tak je za hlupáka. Svatá ty prostoto, kam jsme to dospěli :cry:

P.S. Sigi, začínající policisty radši neposílej řídit křižovatku. Mohlo by to dopadnout katastrofálně (asi jako tady).
tomikm

250+

Reputace: 5

Příspěvekod _Tom_ » 03 srp 2014, 22:33

Je zde diskusní fórum.scházíme se zde dobrovolně,píšeme ve svém volném čase. Pokud to některým vadí nemá smysl aby četl, přispíval a nedej bůh vedl rozepře v kterémkoliv tématu. Chodíme sem abychom pokecali. Promiňte ale kdo sem chodi proto aby se vztekal a nějak rozzuřený u klavesnice psal svoje příspěvky je to kontraproduktivní. Pak už je jen krůček k těm vulgarismum, výčitkám apod. Kupříkladu Sigi tu pjal ódy na slušné chování.pak se tu rozčiluje a nadává. Díky funkci printscreen. Vše uložené..... Pak nechápu proč si to nevysvětlite po SZ . Do určité míry to tu tolerujeme.

Chcete si založit svůj web? Svoje fórum? Jde vám to tu nějak proti srsti? Prosím nikdo vás nedrží. Nikdo se nezblazni že chcete psát jinde.

Pokud bude chtít někdo pomoct s odchodem ze zdejšího fóra můžu jakkoliv pomocí. Už jsem se s tim setkal asi ve třech pripadech. Uživatel psal v různých tématech jaké je to tu strašné, pak i SZ že už sem nebude chodit.pořád ho ale něco lákalo, možná nějaké nutkání tu zůstat. Pořád opakoval že je to tu děs. I v takových případech jsou moderátoři k dispozici
Galerie fotek | Profil motorkáři.cz
nyní: Honda Vision 110 - najeto 7 000km | Honda NC750X - najeto 21 000km

dříve: Honda SH300 - najeto 41 000km | Honda PS125 - najeto 22 000km
_Tom_

Moderátor

Reputace: 98
Skútr / moto: Honda

Příspěvekod sigi » 03 srp 2014, 23:19

Tome ja se zase divím tobě,proč ty děláš moderátora....zatím jsem tu od tebe neviděl kousek práce,jen si dokážeš dělat srandu ze skutrů jako malej,a porád někoho vyzývat aby odešel....Pokud chceš,mužeš jít.... a jestli neumíš číst,tak se vrat do školy....nebot kdybys číst uměl asi by ti došlo proč se rozčiluji já...ale i ostatní.
Jste tu prostě banda která ihned,jak někdo něco proti vám napiše se seběhnete a honem začnete běsnit.Napiš mi....zrovna ty....co jsi udělal pro ostatní...který sraz jsi pořádal,nic..prostě nic......akorát dokažeš plkat stejně jako ostatní nic jiného.A že vy to tu trpíte??? co tu zrovna ty trpíš??akorát dokážete zmrvit každou diskuzi která se tu vede.Prostě...vy si tu můžete dělat co chcete....tak si potom ale změnte ty vaše zákony...nechapu proč je tu admin psal...to fakt nechapu....porušujete je zde v jednom kuse.
Nejnovější výlety na skútru,videa,tipy na výlet,fotky,najdete na http://www.scootergang.cz

Obrázek
sigi

1500+

Reputace: 103
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT
Tuning / úpravy: FOTOALBUM: http://nmaikl.rajce.idnes.cz/

Příspěvekod Vratas » 03 srp 2014, 23:35

Když tu tedy mluvíte o tom, kam jsme to dopracovali. Tak se ptám já, kam jsme to dopracovali, pokud se zde měří člověk a jeho hodnota podle toho, kolik udělal srazů a na rovinu KOLIKRÁT SI NAHONIL EGO.

Nebudu mluvit tak, že jsem pro fórum v globálu udělal něco záslužného, spíše jsem zde udělal pár užitečných věcí veřejně, avšak spousty věcí řeším soukromě s uživateli, kteří se na mě obracejí s dotazy a prosbami o radu. K tomu jsem k dispozici nejen jako moderátor, ale jako uživatel a vždy pokud znám radu, velice rád pomohu.

Moderátorství jsem vzal právě z těchto důvodů, to ale neznamená, že od té doby nejsem člověk a že se ze mě stal stroj, který bude plně přehlížet neustále se opakující stupidní dotazy, stupidní založená témata a stupidní oživování mrtvých a zapomenutých skutečností. Jedno ze stupidních témat kromě tohoto o zdravení je např. téma o ucházení vzduchu ze zadní pneu. Taky asi nikdo na fóru o autech nepíše, jak si poradit, když mu uchází pneu u auta.

A ještě malý dodatek plně veřejně : Pokud někdo z mých "nadřízených" zde na fóru zhodnotí, že bych moderátorem být neměl, je tato funkce k dispozici a za svými výše uvedenými názory si však plně stojím a stát budu, i když můj nick nebude zelený 8)
Motocykl je pro dvě osoby pouze schválen, ale nikoliv určen...

Nadává-li Moravák na Pražáka, nadává v podstatě sám na sebe...
Vratas

Moderátor

Reputace: 283
Skútr / moto: Honda CB900F Hornet

Příspěvekod zbyňák » 04 srp 2014, 06:39

Vážený pane Sigi,
Váš příspěvek o _TOM_ově práci mně přijde velmi nešťastný a značně urážlivý. Stačí si vyjet jeho příspěvky, kdy mnoha lidem poradil, sepsal svoje zkušenosti s několika skůtry a pod.
Ono moderovat neznamená jenom psát, ale také pročítat spoustu příspěvků, nevhodné promazávat a popř. přesouvat .
A toto vše stojí spoustu času, který tomu moderátoři věnují. Takže já jim všem za to děkuji. Ne vždy ve všem s nimi souhlasím, ale pokud mne to trápí příliš tak jim to napíšu a neventiluji to tady, protože neznám kroky proč něco udělali.
Veřejně se přiznávám, že jsem Vám dal maximum minusových reputačních bodů.

Abych nebyl OT tak se snažím pozdravit každého, ale ne vždy to jde.
Silverwing 600 - 120000 (80000). Spotřeba 4,57l.
zbyňák

250+

Reputace: 208
Skútr / moto: Silverwing 600

Příspěvekod krizik1 » 04 srp 2014, 07:46

Hoši, hoši, hoši!!!
Je mi tady z toho smutno. Doba se mění a lidi měknou. Zrovna tady na fóru je to vidět víc než kde jinde. To že je Vraťas “rejč” přeci neznamená, že nemůže dělat moderátora. Většina a možná všichni co mu to vyčítáte jste nezažili v této funkci jiné moderátory než jsou tu dnes. Moc bych chtěl vidět, jak by jste přežili takovýho jel.ena. Ten by vás asi dostal k psychiatrovi. Důležitá je přeci vzájemná úcta.. To že někoho popíchnu není akt nepřátelství, ale často je to tady tak bráno. PBM2 je pro spoustu lidí jako sůl v očích, jelikož je asi nejkřiklavějším případem jakých si skútrteoretiků, kteří sice mají nějaký všeobecný přehled, ale širšího dění (srazy a vyjížďky) se neúčastní. Ono ledasco se dá vysvětlit osobně na pravidelných srazech jako je v Praze Strahov, nebo brňáci jezdí kamsi ke hřbitovu ostatní třeba jinam. No a logicky jsou si bližší lidé, kteří se osobně znají. Zrovna odpoledne jsme procházeli s Petrou fotky z první společné vícedenní vyjížďky se Skútrfórem do Osvětimi. Od té doby už uběhlo hodně vody, ale dobří lidé se nemění, jen se tu pohybuje víc volů (každý nechť si dle libosti doplní ty svoje). Co se týče kritiky _Toma_, k tomu se není třeba vyjadřovat o tom si obrázek udělá každý sám. Zbyňku Ty se nerozčiluj jelikož “ON” za to nestojí. Jo a fakt by bylo dobrý občas vyrazit mezi lidi a zjistili by jste, že v normální mluvě se smajlíky nepoužívají a přesto si všichni navzájem netrhaj občanky a nehádaj se jak malý děti na pískovišti. Občas mě překvapuje jak někteří jedinci přežívají v reálném životě. Jestli jsem se někoho dotknul, tak to asi tak má být. Ostatní mě znají a vědí co jsem touhle slohovkou myslel a jen na nich mi doopravdy záleží. Míval jsem kdysi pocit, že tady na fóru musím být kamarád se všemi. Byla obrovská chyba. Skútrům zdar.
http://krizik1.rajce.idnes.cz/ http://www.parabellum.cz/ Aprilia Atlantic 500,PGO Comet 50 2T,Kingway Varadero 79 4T
krizik1

Moderátor

Reputace: 827
Skútr / moto: Aprilia Scarabeo 200

Příspěvekod josuk » 04 srp 2014, 08:47

krizik1 píše:.. PBM2 je pro spoustu lidí jako sůl v očích..
.. Míval jsem kdysi pocit, že tady na fóru musím být kamarád se všemi..

souhlas, kamarád s každým ne, ale slušnost džentlmenům sluší.
Nesouhlasím s Tvým označením PBM za sůl a za teoretika! Jednak není na světě člověk ten, aby … a pak, co je pejorativně teoretického (nebo chcete-li špatného) na invidualismu? ;-) člověk je rád, že stíhá, co má, taky díky skútru, a pak se dozví, že je „teoretik“ když zrovna z FM nejezdí do Brna na hřbitov a ani na Strahov? :-D
a moderátor nemůže mít jen povinnosti – jako jedinou odměnu budiž mu dopřáno aspoň si občas tzv. „rýpnout“. Přece proč ne! ;-)
josuk

1000+

Reputace: 597
Skútr / moto: zimní X Max 250 a Honda ADV 350
Tuning / úpravy: na zimu deka a zimní gumy

Příspěvekod krizik1 » 04 srp 2014, 08:53

Vybral sis cos chtěl. Jestli to tak cítíš?.
http://krizik1.rajce.idnes.cz/ http://www.parabellum.cz/ Aprilia Atlantic 500,PGO Comet 50 2T,Kingway Varadero 79 4T
krizik1

Moderátor

Příspěvekod Luca_69 » 04 srp 2014, 09:06

Prosím vraťme se k tématu této diskuze. Sami víte všichni že písmena složená ve slovo nikoho nezmění, nikdo slovům neuvěří dokud si čumák nenatluče sám, a egoista nebude hledat chybu v sobě.

A vzhledem k tomu že jsem již do tématu přispíval, jen dodám že poslední dobou se mi zdá že skútraři na malých převážně čínských strojích nezdraví, ale předpokládám že to bude problém toho že jezdím sice v Praze ale mezi obcemi na okraji a tam se pohybují právě ti pánové co jedou "nasíct králikom" a nějaká skútr či moto komunita je jim u zadale. :mrgreen: :mrgreen:
Honda SH 300
Zontes 350E
Luca_69

1500+

Reputace: 149
Skútr / moto: Honda SH 300 + Zontes 350E
Tuning / úpravy: jezdím

Příspěvekod janaz » 04 srp 2014, 10:07

Tak teď mě tady sežerete, ale co už.

Osobně nechápu, proč by se mělo zdravit jenom kvůli tomu, že jedu na motorce/skůtru. Když jdu po ulici, taky nezdravím každého, koho potkám nebo předejdu. Stejně jako když jedu na kole nebo autem, tak zamávám na známé, pokud si jich všimnu, ale přece nemávám na cizí lidi.

Pochopila bych to někdy v začátcích, kdy motorkářů bylo pár a možná se cítili jako spiklenci, ale teď, když jde o masovou záležitost?

P.S. Když mě někdo pozdraví, odpovím, to je slušnost.
janaz

0+

Reputace: 0
Skútr / moto: -
Tuning / úpravy: -

Příspěvekod Fellowdeer » 04 srp 2014, 11:06

Já zase zdravím pořád (pokud mi to situace dovolí) a odpoví tak 50% ať už se jedná o skútraře nebo motořkáře. Nejvíc potěší když mávne chlapák na Harleji, nebo když se může umávat spolujezdec na motce :D Prostě pak mám takový ten pocit, že patřím ke komunitě... :mrgreen:
Zatím mám skútra 3měsíce a najeto 2000km, tak mě to časem omrzí, ale zatím určitě ne...
Fellowdeer

100+

Reputace: 18
Skútr / moto: Yamaha X-max 125 / r.v.2010

Příspěvekod petr311 » 04 srp 2014, 11:12

Pro janaz
Po dlouhé době konečně normální příspěvek, s kterým se víceméně ztotožňuji. Když tady někdo čte zpětně ty příspěvky, tak to vypadá, že ze skutrfora se stává spíše válečná zóna a místo nějakého zdravení nezdravení si někteří jedinci začnou v lepším případě ukazovat vztyčený prostředníček nebo jiné gestikulace dobře známé z aut...
Takže za mě jednoznačně souhlas s tím, co napsala janaz, lépe to ani napsat nešlo.

P.S. Tak na ukamenování už budeme dva... :D :D
4/2013 - 4/2014 - KYMCO Agility City 125/9.450km
3/2014 - 3/2015 - Piaggio Beverly 125ie/16.000km
3/2015 - 5/2018 - Piaggio MP3 500LT Sport/42.900km
5/2017 - 8/2019 - YAMAHA X-MAX 125/19.700km
6/2018 - 7/2022 - YAMAHA X-MAX 400/37.000km
8/2019 - X-MAX 300
petr311

1000+

Reputace: 134
Skútr / moto: Can-am Spyder RT Sea-To-Sky 2023
Tuning / úpravy: U tohoto stroje prakticky není co upravovat, vše je v základu. Snad jen opěrka řidiče, USB zásuvka, kabel napájení bateri a to je tak asi vše.

Příspěvekod duky5 » 04 srp 2014, 12:01

janaz píše:Tak teď mě tady sežerete, ale co už.

Osobně nechápu, proč by se mělo zdravit jenom kvůli tomu, že jedu na motorce/skůtru. Když jdu po ulici, taky nezdravím každého, koho potkám nebo předejdu. Stejně jako když jedu na kole nebo autem, tak zamávám na známé, pokud si jich všimnu, ale přece nemávám na cizí lidi.

Pochopila bych to někdy v začátcích, kdy motorkářů bylo pár a možná se cítili jako spiklenci, ale teď, když jde o masovou záležitost?

P.S. Když mě někdo pozdraví, odpovím, to je slušnost.
len k tomu "prečo by sa malo zdraviť keď idem na skútri".

Nezdravia sa iba motorkári, zdravia sa všetky skupiny, ktoré majú spoločný záujem-hobby.

Zdravia sa bikeri/cyklisti na výlete - ty na bicykli jazdíš asi iba po rožky do obchodu...inak by si si to určite všimla.

Zdravia sa turisti pri výstupe na kopce, rybári pri rieke atď.

Je to normálne :)

z mobilu...
Honda ADV350 Obrázek

Gilera Nexus 500 Obrázek, dlhodoby priemer za cca 77 000 km
duky5

1000+

Reputace: 108
Skútr / moto: Honda adv350

Příspěvekod krizik1 » 04 srp 2014, 12:15

duky5 : tak tohle by se mělo vytesat do kamene.
krizik1

Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze