TomRaptor píše:To: Vratas
Dovol, abych vyslovil nad Tvými přiblblými poznámkami hluboké zklamání...
Myslel jsem si, že moderátory zde dělají lidé, kteří jsou nad věcí a nechovají se, jako hlupáci a to evidentně není Tvůj případ!
Pokud máš s někým ze členů fóra osobní problém, tak si to vyřešte SZ, nebo si domluvte posezení u piva...
Netušil jsem, že takováto poznámka vzbudí takové emoce i když je s nadsázkou. Možná jsem tam měl dát tisíce chechtajících se smajlů, aby to bylo pochopitelné i pro ty, kterým takové běžné věci nedocházejí. Pokud je mi známo, tak nad tímto typem hlášek se obvykle inteligentní člověk takto nerozčertí anebo ano?
Co se tématu týče, tak jak jsem uvedl, pozdravím každého, ale nebudu sem při zjištěném nepozdravení z druhé strany psát a očekávat odpověď, proč mě asi někdo nepozdravil. Dovolím si otázku, a sice, jaká byla očekávaná nebo ještě lépe, jaká by na tento typ dotazu byla vhodná odpověď. Psaly by se tu slohovky na dalších 10 stran o tom, jaký asi měla protistrana důvod nepozdravit.
To PBM2 : Také si někdy rád přečtu tvé příspěvky, ale pokud se jedná o příspěvky, do kterých vložíš tzv. "kus sebe" a svého získaného poznatku a né, že si přečteš 5 STRUČNÝCH příspěvků nad tebou a tyto už vyřčené poznatky a rady zaobalíš do odstavce na 10cm délky jen proto, abys do tématu přispěl.
Ahoj všem, jezděte ku spokojenosti