Založení motorecenzí - jste pro či proti?

Diskuze o čemkoli.

Založení motorecenzí

Ano,skvělý nápad!!
1
25%
Nevím,přijde mi to zbytečnost.
1
25%
Ne,je to kravina!!
2
50%

Celkem hlasů : 4

Příspěvekod Daelimek » 25 čer 2008, 16:47

Dostal jsem Idee,
napadlo mě,proč bychom každý nesepsali nějakou pěknou recenzi na vlastní stroj,ať moped,skútr či hárley.Nemám na mysli recenze typu:"Najeto 3000km,zatím OK"
Spíše bych to viděl na kvalitní profirecenze,které by se třeba po schválení umístili na weby typu motorecenze.cz či motorkari.cz. I zde by mohl vzniknout speciální oddíl,kde by podle značek člověk dohledal zkušenosti majitelů s daným motocyklem.Já osobně když jsem vybíral skútr,jsem našel recenze 3 a všechny typu - skútr jezdí,super,atd.. takže nic,co by mě uspokojilo a dle mého názoru jsou zkušenosti majitelů to nejcennější, co by si budoucí motorkář může přát..myslím si,že to nejednomu kupujícímu ušetří trable a hledání po internetu..co vy na to?Hlasujte v anketě i slovně...
Daelimek

500+

Reputace: 0
Skútr / moto: Vybírá se..v merku mám PCX :)

Příspěvekod Kiwi » 25 čer 2008, 17:16

myslím, že na motorkáři.cz je napsáno dost a zbytek je stejně sázka do loterie. Objektivní recenze stejně nebude, kápneš na špatnej kus a je po recenzi a skončí to tady akorát tlacháním, která značka je lepší. Můj názor :thinking:
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....

jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
Kiwi

1500+

Skútr / moto: v prenatálním stadiu :-(

Příspěvekod Daelimek » 26 čer 2008, 16:50

Dobře,jinak kdo zahlasuje,bylo by super,kdybyste to také potvrdili textem semky..já osobně si myslím,že pár hezkých recenzí by zde vzniklo,samozřejmě,aby se zamezilo tlacháním,byly by jednotlivé recenze striktně moderovány..popř. uzamčeny
Daelimek

500+

Skútr / moto: Vybírá se..v merku mám PCX :)

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek