To medved.m: díky za upozornění
. Ale tuto drobnost jsem si zjistil ještě před koupí skůtru a je v domovním řádu jasně uvedeno, že "v domovních prostorách nelze parkovat nebo skladovat vozidla s motorem o obsahu vyšším než 50 ccm", jinými slovy do 50 včetně lze, víc ale ne. Proto jsem si taky, tedy kromě jiného, kopil 50-ku, protože pokoušet domovníka, sousedy a svým způsobem náhodu se mi vůbec nechce. Kdyby se něco stalo a já tam měl svoji 50-ku, jsem v klidu. Ale kdyby se stalo něco a dodatečně se zjistilo, že tam mám 125 a výš, asi bych se smíchy neudržel ve chvíli, kdy by u dveří zazvonil někdo z pojišťovny nebo z policie. Takže asi tak. Ale díky za upozornění, vím, že se tu už několikrát probíralo, jak jiní odtud mají problém právě s tím, že v domovním řádu není o parkování jakéhokoliv motocyklu, ani babetty, kdekoliv v domě. A to jim nezávidím. Já mám alespoň malou možnost, jinak bych musel shánět někde garáž. Rodiče sice garáž mají, ale je tak úzká, že tam by ani ta 50-ka nešla postavit, byla postavena tak akorát pro auto. Ale klidně se přidám k tomu, aby si každý, než ustájí své koně v domě, zjistil, zda je to vůbec možné, aby se nedivil, že najednou bude ustájený na ulici nebo že mu na dveře klepe domovník, aby si vyklidil místo, že kdyby se něco stalo, jakákoliv pojistka v domě by šla do kytek a škoda by pak sedla na něho.