od sneegg » 01 pro 2006, 23:00
[quote=Rady][quote=sneegg]ale jaxi naco gsm pager na scoota kdyz to typek odveze v pick-upu?u motorky ma prece smysl alarm ktery upozorni hned nebo neco vyhledavaciho, ale nez se mi to dovola tak je scoot davno fuc[/quote]
U prvni verze, kterou jsem uvedl na zacatku diskuse je mozne houkacku pripojit. Jen nevim jestli, budes vzdy v dosahu, abys to slysel. Jinak ten GSM pager se da dohledat, ale to by uz muselo byt prostrednictvim policie. Kdyz jsem ho zkousel, tak prodleva byla nez mi dosla smska nebo mne prozvonil max. do peti sekund.
no neda se dohledat. podle čeho? podle buněk GSM? ve městě sou sice docela hustě ale na venkově tak po 5 možna 10 km. co podle nich najdu když mám okruh třeba cca 5km čtvereční?ale ani ve městě se nechytneš když bude scoot zavřenej třeba v řadových garážích .
kit sání Stage6,karburátor DellOrto 17,5 otvor do airboxu Motorforce,vložka S6 double layer,variator Polini Speed Control,řemen kewlar Polini,kontrastka Polini bílá,spojka S6 Tourque control, Spojkový zvon Stage6 WingCooler R/T,Leos Vincek ZX,vario větrák Stage6:) Zadní tlumič RMS R. Malossi Sport 70cc.