Ja jenom ještě maličkost ***** fleet.admiral napsal : **** "Chápu, že jako vysoce postavenému manažerovi konkureční společnosti se ti to čte špatně, neboť na tahle čísla se ČP prostě nědokáže dostat, ale má zkušenost s Kooperativou je pozitivní i co do plnění a nemám důvod ji nezveřejnit."
Ja ti musím říct že tohle jsem četl s usměvem,opravdu s usměvem a pochopením,tvé děvče pracuje u Kooperativy a tak jsi mi to musel napsat.Horší by to bylo,kdybych tohle četl v hospodářskych novinách a nebo od asociace bank a pod....to by bylo horší ale i tak bych se usmálJa znám čísla....kolik klientů od Kooperativy přešlo k nám, a kolik jich zase od nás odešlo jinam a věř že jich opravdu víc příšlo.Co se tyče toho že se nedostaneme na čísla Kooperativy,tak se dostaneme ještě pod ně,zkus zavolat na Českou a řekni jim kolik tě stojí auto u Kooperativy,kolik máš bezeškodních měsíců a at ti to spočitají u nas.že by jsi chtěl přejít do České...budeš se divit,budeme ještě levnější.
Co sen tyče havarijního pojištění skútru u nas tak se na to v pondělí ještě podivám, tohle mi zdělil kolega co to stojí a já nemám duvod mu nevěřit a proto jsem to sem dal....ale ještě si to zjistím přesně.
Jinak Česká pojištovna je porád jedničkou na trhu, je pojištovnou desetiletí toto vyznamenání přišlo minulý rok, a ted ještě pojištovnou roku.....tohle jsou bilance.
Neni až tak důležité kde jste pojištěni,ale abyste byli spokojeni..... to je důležité....
Já vám všem přeji aby jste snami se všemi pojištovnami spokojeni byli.Tak to je vše.