Každému se daří jinak. Vyzkoušel jsem toho hodně. Od M2 Medium Tank - III, přes T-34 - V, Hetzer - IV, KV-1S - VI až po kdo ví, co. A rozhodně se nedá jednoznačně říct, že ten či onen je nej. S oním pouze trojkovým M2 Medium Tank jsem schopen za bitvu udělat 8 kusů protivníka. Zatím co díky onomu pomalému nabíjení se u těžkých tanků, které sice mají dobrou výdrž, ale hra je kombinuje s podobnými typy, stává to, že než se vůbec dostanou ke střelbě, jsou na maděru. Hetzer, stejně jako všechny samohybky, má nevýhodu v tom, že když mu naruší pásy, stává se na nějakou dobu snadným cílem a to často stačí. Dělostřelcí jsou príma, za bukem, ale ochrana žádná a stačí jedna rána a mají to za sebou. Mám za sebou nějakých necelých 4.600 bitev, ale často je to o rychlosti pohybu, mrštnosti, schopnosti rychle nabíjet, objevit se nečekaně a stejně nečekaně zmizet. A taky o zkušenostech. Teď dělám čínskou větev a jsem u T-34, uvidím, jak se bude dařit. Každému, kdo to hraje, přeji dobrý lov. A kdyby rozšířili nabídku o spojku se sajdkárou, protože skůtr by tam jaksi nezapadl, jako oživení by to nebylo marné
. To jen jako drobná poznámka, protože toto je fórum o skůtrech, tak ať nezačneme psát i o ženských, pivu a kdo má lepší flek. Stačí to o volbách a už tu hoří vášně. Takže všemu zdar, skůtrům zvlášť .