Diskuze o čemkoli.
Odeslat odpověď

Re: World of tanks-hraje tu někdo?

08 úno 2013, 15:17

Já to taky hraju :mrgreen:

08 úno 2013, 16:20

Ahoj, také hraji - cca rok :D 1santana
Mám max tier VII - ruský IS a německý TIGER P. Mám odehraných asi 4800 bitev.

10 úno 2013, 10:30

Jak budete mít tanky ze všech úrovní, tak zjistíte, že je to jedno=mimo tanku, který má pancíř asi jako coca cola,nebo rychlost hlemýždě atd.Vždy je něco za něco. Vymyšleno je to chytře. Nemyslete si,že s vyšším levelem máte vyhráno.Hrál jsem kdysi i beta verzi. Je to má oblíbená hra....

03 dub 2013, 16:18

taky hraju. poslouchám u toho nějaký povidání a hraju si. až bude přijatelný počasí a skůtr bude mít konečně spz, tak ale moc pařit nebudu. myslím, že můj nick na WoT je st_komar nebo st.komar nebo tak nějak...

03 dub 2013, 17:07

jasně.....už od předloňského srpna.....zatím můj max jsou 3 devítky a vyexpeý Batmobil ...jen nemám 6 mega na nákup..začínám pomalu rezignovat na hru na vysokých tierech a raději si mazlím dvojky až pětky.....

03 dub 2013, 17:12

taky si tím krátím čas ale moc mi to nejde

03 dub 2013, 18:10

Musím se přiznat, taky si tím krátím dlouhé zimní večery a utišuji depku z počasí...v garaží AMX40, KV-1, Leopard, M3Lee, Grille, A20, Hetzer, PZ III/IV, Matilda....

03 dub 2013, 18:35

Jde vidět, že tato hra je vcelku oblíbená a lehce návyková. Jak bylo o něco výše napsáno, vždy je to něco za něco. Vyšší úroveň, silnější tank s vyšší výdrží, ale na druhé straně je tu pomalejší pohyb, nabíjení, kombinování se stejnými kategoriemi protivníka, takže výhoda vyšší výdrže padá. Ale hlavně je to o jisté strategii a tím pádem o zapojení mozkových závidů do samotné hry, na rozdíl od jednoduchých honiček. Někdo útočí "zpoza buka", jiný se hrne dopředu hned zpočátku, další se dá dohromady s jinými a ve skupině postupují. A tato možnost výběru, jak na to, dělá tu hru zajímavou. Mám necelých 5.500 her za sebou a asi nejvíc jsem si vyhrál s kategorii 3-5, to ještě bylo dobře pohyblivé, rychlé v nabíjení, nestátlo to tolik kreditů, umožňovalo to rychlé útoky a stejně tak rychlé ústupy, když si to situace vyžádala. Vývojářům se fakt povedla 8)

13 dub 2013, 20:07

Bonus kód zahrnuje potraviny, čokoládu, puding a čaj, 1 den prémiového účtu

2NDBDAYTANKS

zadejte u svého profilu nahoře vlevo enjoy:

http://worldoftanks.eu/

14 dub 2013, 10:41

díky i když vůbec nic o nějaké čokoládě atd nevím bonus na jeden den se hodí piš klidně častěji :D

Re: World of tanks - hraje tu někdo?

23 čer 2013, 09:10

Sem na tieru VII, ale popravdě, nejradši jezdím tier II :wink: S Pz II

23 čer 2013, 09:21

Tak se přiznám i já...hraju tanky taky asi 3 roky.Začal jsem už od bety :D
Tanky ani nebudu vypisovat... nemám na to celej den :mrgreen: :mrgreen: Ale nějaká ta desítka tam je .

23 čer 2013, 13:13

Zkouším i World of Warplanes, ale nějak to není ono

23 čer 2013, 13:34

mam pres 20tisic bitev ... a zacina me tato hra neskutecne stvat :-), k tomu dojde kazdy veteran. Hrozny Matchmaking, nehlede k tomu, ze k Tier X se dohrabe kdejaky noob a tim kvalita bitev klesa. Dale nemluve o tom, jak s dalsimi a dalsimi patchi nehorazne mrvi vlastnosti tanku, ted doje*ali uplne artyny. Pokud muzu poradit, ti co se chystate tuto hru hrat, najdete si radeji jinou. Usetrite si casm penize a v pozdejsi fazi, kdyz uz tomu budete rozumet, tak i nervy :-)

23 čer 2013, 13:50

peezee: kliiiid je to o zabave ne o vztekani )...jednou si dole jednou nahore...hraju pod stejnym nickem.
Odeslat odpověď