[quote=Daelimek][quote=Cpujky][quote=Daelimek]Snad nebude nikomu vadit,že založím toto,pro někoho možná zbytečné téma,zajímalo by mě,pokud někdo z vás má vysokou školu,tak jakou?Byl bych rád i za informace o některých VŠ,jak se říká - každá rada,dobrá...
Rohzoduji se kam jít a mám dilema mezi Masaryčkou v Brně (pedagogika) ,pak VUT opět Brno (strojírenství) a pak Západomoravská vysoká škola zde v Třebíči...poraďte prosím...dík moc[/quote]
Ahoj.
Tak ja koncim elektro na VUT - obor eletrovyroba a management - mikroelektrotechnika (6ty rok :rolleyes:) a muzu ti to doporucit. Snad se mi podari udelat v lete statnice :p
Kamaradi delali informatiku na Masarycce a nebyli moc spokojeni,ale nemuzu soudit, nestudoval jsem. Pritelkyne studujuje strojarnu (fyzikalni inzenyrstvi) a je to docela maso.
Zalezi na tom jake jsou tve konicky a co te bavi,ale pokud chces hlavne nejaky titul a nepotrebujes se moc nadrit, tak ti doporucuji fakutu podnikatelskou na VUT. Je to fakt easy (od tretaku mame 1/3 vyuky prave na podnikatelce, takze vim o cem mluvim). Jestli mas nejake otazky k fakultam na VUT, tak napis, rad ti to popisu
[/quote]
Jejda díky za takový popis,já přemýšlel nad fakultou strojního inženýrství.Je tam obor Materiálové inženýrství - vypadá to jednoduše a navazuje to na můj obor ze střední,ale ted mám teda brouka v hlavě s tou podnikatelskou - koukám na web a vypadá to hrozivě.Nevíš něco o matice na tý podnikatelský?Já matiku moc nemusím,tak se snažím hledat obor,kde nebude a nebo bude lehká.No koníčky moc nemám,potřebuju spíš ten papír o tom,že budu Mgr. O Masaryčce jsem slyšel,že tam to je docela všechno maso,jsou tam síta jako něco,takže tam jsem přemýšlel jen nad tím pajdákem,ale problém je v lidech,kteří se na pajdák hlásí,je jich moc a berou ani né půlku...O ty tvý elektrotechnice moc evím a nejspíš by mě to moc nebavilo,měli jsme na stření jeden rok elektrotechniku a byl to vopruz,furt nějaký dráty a zapojování žárovek a rezistorů...no fuj...nemohl by jsi mi něco víc říct k tý podnikatelský?Myslíš že největší smysl bude mít VUT v Brně?říká se,že je to v Brně nejlepší Výška...[/quote]
Kdyz reknu ze jo,tak ma masarycaci zabijou
Muzu i rict, ze na elektru je fakt drsna matematika a elektro.Teda byla, nevim jak ted. Ja jsem z gymplu,takze jsem s matematikou nemel problemy. Na strojarne je matematika taky docela drsna,ale to te bude cekat na jakekoli technicke skole. Na te podnikatelce je zase statistika,takze si asi moc nevyberes.
Jeste jsem slysel ze by mela byt v pohode i Mendlovka...ale jen z doslechu,neznam nikoho kdo to tam studuje.
Jeste k tomu zapojovani...z fyziky jsem nesnasel jen elektro...a skoncil jsem na elektru...
Tak uz to v zivote chodi. Pokud se na skolu dostanes a budes mit stesti,budes makat, tak bys ji mohl udelat...ale jde i o stesti na kantory...