Věrnostní programy na benzínkách - kde?

Diskuze o čemkoli.

Re: Věrnostní programy na benzínkách..kde?

Příspěvekod MisaKacenka » 25 dub 2011, 11:39

Ja vim, ze jo...ale vim, jak to na Shellce chodi, delal sem tam...a vim, ze se tam klade vetsi duraz na kontrolu paliv, predavku a podobne...nez napr. u Slovnaftu, ktery pred 3lety oddelal asi 30 aut u dalnice...vim, ze za to moc nemohli, ale kontrola tam neprobiha zadna...
Takze jak pisou kluci, pokud to bylo o 20-30h, tak to vem cert...to si klidanko zaplatim...dneska to dela PCE - CHrudim rozdil vic jak 2kc/l (ikdyz u ruznych pump) a na nadrzi na aute ti to hodi skoro 90kc rozdil...
MisaKacenka

1500+

Reputace: 0
Skútr / moto: Suzuki GSF 600 Bandit
Tuning / úpravy: Kufr Kappa 42l, Scorpion exhaust, 12V socket, GPS TomTom, zvysene plexi, bile stobo, vystrazne blinkry, sirena, PTT zastavba pro PMR :)

Příspěvekod sedli » 25 dub 2011, 22:15

To že je to ve skutečnosti jen způsob jak ovlivnit člověka aby tankoval právě u "té" pumpy je snad každýmu jasný, všimli jste si třeba že by Slovnaft nebo Popcorn atd (nejlevnější pumpy) měly takový programy? Tam mají plno pořád, zvlášť v téhle době nemají o kšefty nouzi...
Je mi jasný, že ty body tam skákat po desítkách nebudou, mě to chytlo spíš taky kvůli tomu, že jsem si řekl že k výše zmíněných pumpám už jezdit nebudu po generálce motoru...zatím jezdím jen k OMV, ale vím že časem mě to bude zase lákat, až už bude před výplatou a dost želez na benál ne :-P
Uvažoval sem nad tím i z důvodu že bych tam bral do auta, ale u toho teď vážně tankuju u Popcornu (nekamenujte mě...0.9motor ,najedu stejně jako na kvalitní palivo, motor přede, vstřiky čistý, svíčky taktéž...takže zatim neřešim...a na nádrži oproti "značkové" ušetřím 90 kč...;-) vzhledem k tomu že dělám u pizzerky najezdím za týden třeba 700 km tak se ten rozdíl docela projeví....
Takže na nějakej program nakonec kašlu...ale někdo mi říkal, že sbírá body a za určitou sumu bodů po darování přes čerpačku se koupí 1 knížka pro děti do dětskýho domova nebo jinam a i přesný místo si člověk určí sám...prý už takhle daroval 5 knížek...tak kdo neví jak body využít...
Ale trochu jinak...Co jste si už kdy pořídili za body? Někdo tu psal kanystr...hm není vůbec špatný, hodí se...
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125
sedli

1500+

Reputace: 27
Skútr / moto: Honda PCX 1.generace
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin

Příspěvekod wictor » 25 dub 2011, 23:44

Jak píše vůbec nevíš: "to že je to ve skutečnosti jen způsob jak ovlivnit člověka aby tankoval právě u "té" pumpy je snad každýmu jasný".

Na druhou stranu nejraději tankuji u OMV, Shell nebo Benzině. Takže sbírat body za to co dělám stejně ? Proč ne. Raději tankuji na "značkových" pumpách a důvod? Přeci jen mi to dává jakýž - takýž pocit jistoty.

A že není poznat rozdíl oproti NO NAME pumpám a pumpám značkovým - jak psal MíšaKačenka důraz na kontrolu paliv, důraz na čistotu, důraz na přejímku atd. je opravdu asi někde jinde.

Jo a jen tak mimochodem moje první zaměstnání bylo právě na jedné pumpě :wink: :P
wictor

Moderátor

Reputace: 43
Skútr / moto: HONDA SW-T 400

Příspěvekod Winterwolf » 26 dub 2011, 08:13

vůbec nevíš píše:Co jste si už kdy pořídili za body?

Badmintonovou sadu
Nekolikrat umyte auto
Novou lekarnicku
Nesmysly co v danou chvili potesi a zabavi spolucestujici :wink:

Naucil jsem se brat na Shellce V power racing protoze mi s nim auto jede o 2 litry min na 100km nez na normalni 95
Lukas
EX Huatian HT50QT-16 EX Yamaha VP300 Versity EX Honda SH 150 EX Yamaha Majesty 180

Honda SH300i
Obrázek
Winterwolf

Moderátor

Reputace: 197
Skútr / moto: Honda SH300i /Honda PCX 125
Tuning / úpravy: Vyhrivane hefty, deka, a jeste par dalsich...

Příspěvekod MisaKacenka » 26 dub 2011, 10:15

Ja tam meju auto, beru magnumy a obcas susenky...i bageta se hodi... :)
Myslim, ze kdyz tam clovek tankuje, ptz to je po ceste, tak to potesi :)

W: to je to na ty V6 tak znat ? Tipuju BMW :)
MisaKacenka

1500+

Tuning / úpravy: Kufr Kappa 42l, Scorpion exhaust, 12V socket, GPS TomTom, zvysene plexi, bile stobo, vystrazne blinkry, sirena, PTT zastavba pro PMR :)

Příspěvekod Winterwolf » 26 dub 2011, 10:37

BMW nebrat na snehu se nehnes :twisted:

Mam doma Renault Laguna Grandtour 3,0 V6 Initiale a ano je to hodne poznat kde a co tankuju :wink: Co mi ten Svicar ukazoval zaznamy co si delal tak na 95 jela jen 3 krat od roku 2006 a to 1 se mnou 8)
Lukas
EX Huatian HT50QT-16 EX Yamaha VP300 Versity EX Honda SH 150 EX Yamaha Majesty 180

Honda SH300i
Obrázek
Winterwolf

Moderátor

Reputace: 197
Skútr / moto: Honda SH300i /Honda PCX 125
Tuning / úpravy: Vyhrivane hefty, deka, a jeste par dalsich...

Příspěvekod MisaKacenka » 26 dub 2011, 10:54

Ja taa...no mas sice pravdu, ale zadokola je zadokola ;)
Ale to uz sme offtopic...
Jinak racing ma v sobe ricinovej olej a moc pekne voni ;)
MisaKacenka

1500+

Příspěvekod ohka » 26 dub 2011, 10:55

Já tankuji většinou u Shell, jak skútr, tak auto a je toho i dost, protože do práce se dopravuji po vlastní ose. Body použiji vždy, když je za ně sleva na benzín.
Zastavte svět, chci vystoupit !
mobil: 608 804 300 , 608 465 787
ohka

1000+

Skútr / moto: MBK Skyliner 250

Příspěvekod sedli » 28 dub 2011, 18:16

Tak sem se dnes upsal OMV....registrace přes internet (+50 bodů) a hned jsem jel s dočasnou (čip mi přijde poštou) kartou po vytištění natankovat. Rozhodl sem se, že ani auto nebudu krmit nějakým Popcornem, ale taky od OMV (jinak by ty body moc nenarůstaly)...obsluha mi řekla co a jak a teď tam mají akci na kufry...vzal jsem si kartičku..je to na vylepení nálepek a pak jsou za to slevy na zavazadla...nebudu rozepisovat, ale možná půjdu do toho batohu(15 X natankovat + 270 Kč což se za pěknej batoh dá)
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125
sedli

1500+

Reputace: 27
Skútr / moto: Honda PCX 1.generace
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin

Předchozí

Zpět na Volná diskuze