To že je to ve skutečnosti jen způsob jak ovlivnit člověka aby tankoval právě u "té" pumpy je snad každýmu jasný, všimli jste si třeba že by Slovnaft nebo Popcorn atd (nejlevnější pumpy) měly takový programy? Tam mají plno pořád, zvlášť v téhle době nemají o kšefty nouzi...
Je mi jasný, že ty body tam skákat po desítkách nebudou, mě to chytlo spíš taky kvůli tomu, že jsem si řekl že k výše zmíněných pumpám už jezdit nebudu po generálce motoru...zatím jezdím jen k OMV, ale vím že časem mě to bude zase lákat, až už bude před výplatou a dost želez na benál ne
Uvažoval sem nad tím i z důvodu že bych tam bral do auta, ale u toho teď vážně tankuju u Popcornu (nekamenujte mě...0.9motor ,najedu stejně jako na kvalitní palivo, motor přede, vstřiky čistý, svíčky taktéž...takže zatim neřešim...a na nádrži oproti "značkové" ušetřím 90 kč...
vzhledem k tomu že dělám u pizzerky najezdím za týden třeba 700 km tak se ten rozdíl docela projeví....
Takže na nějakej program nakonec kašlu...ale někdo mi říkal, že sbírá body a za určitou sumu bodů po darování přes čerpačku se koupí 1 knížka pro děti do dětskýho domova nebo jinam a i přesný místo si člověk určí sám...prý už takhle daroval 5 knížek...tak kdo neví jak body využít...
Ale trochu jinak...Co jste si už kdy pořídili za body? Někdo tu psal kanystr...hm není vůbec špatný, hodí se...
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125