wictor píše:Že jsou silnice plné různých individuí je fakt. Já sám mám na svém Fordu Fusion vylepeno Velké, ale opravdu Velké Z. Ale k věci: Dnes při cestě z Baranďáku na Strahov mě v tunelu úmysle zdržoval řidič stříbrného passatu combi. Při probliknutí a následném zatroubení mě začal vybržďovat a to tak, že jsem měl opravdu co dělat, protože to bylo fakt o hubu! Následně na to šlápnul a v tunelu při cca 110 zmizel směr Anděl. Já i motorka jsme naštěstí v pořádku. Jeho cesta byla už od Baranďáku plná přestupků apod. SPZ 1 AC 55-19, stříbrný Passat combi s nalepkami No Fear, tuning a alpinestar či něco podobného. Pokud ho potkáte mějte se na pozoru. Pokud má někdo možnost zjistit dle SPZ majitele kontaktujte mě v SZ!!!
Díky, pohodu na silnici a vždy šťastný návrat!
V tunelu jsou kamery a radar, tak bych to neřešil na vlastní pěst a oznámil na policii, že jsi byl takto ohrožován. Jestli tunelem proletěl 110 km/h, tak si ho pozvou tak jako tak. Jinak v tom tunelu je to takovej standard, že se čas od času najde někdo kdo neune, na druhou stranu máme tam jezdit 70.