Vánoce - jak se na ně těšíte?

Diskuze o čemkoli.

Vánoce...

Vánoce naprosto miluji,hlavně tu atmosféru
8
32%
Vánoce mám rád jen kvůli volnu,dárkům,...
0
Žádná hlasování
Vánoce nějak extra neprožívám,jsou přece každý rok
12
48%
Vánoce přímo nenávidím!Samý stres a spěch!
4
16%
Vánoce neslavím z hlediska mého náboženství
1
4%

Celkem hlasů : 25

Vánoce - jak se na ně těšíte?

Příspěvekod Daelimek » 19 lis 2006, 18:57

Tak jak prožíváte Vánoční svátky??Já osobně je mám moc rád,nikoliv kvůli dárkům,ale kvůli té atmosféře,kdy příjdete z lyžovačky celí promrzlí,dáte si grog,nebo svařák a sednete nebo lehnete do postele k pohádkám a chroupáte cukroví,je to veget a ten já mám moc rád,i vánoční nákupy mám moc rád,myslím,že ta atmosféra je úžasná...

P.S.: Víte proč se vůbec Vánoce slaví??Hodně byste se divili,kdybyste veděli,kolik lidí ani neví,proč Vánoce slavíme...
Daelimek

500+

Reputace: 0
Skútr / moto: Vybírá se..v merku mám PCX :)

Příspěvekod supr.tomo » 19 lis 2006, 20:38

já je mam moc rád, letos budou ještě lepší protože mam přítelkyni, tak třeba nakupovat pujdem spolu :D
i to počasí mi přes Vánoce nevadí, to se mi zima i líbí, ale nejhorší to je leden až březen, to období fakt nemusim... :cyclops:
supr.tomo

250+

Skútr / moto: Yamaha Majesty 125
Tuning / úpravy: Variátor Malossi Multivar

Příspěvekod xXx » 19 lis 2006, 22:06

Já mam vánoce rád. Atmosféra je super a dárky taky.
xXx

100+

Skútr / moto: ratlook vespa clx 150

Příspěvekod Marios » 19 lis 2006, 22:20

Hlavně dárečky :D
Člen Scooter Clubu NM
Marios

1500+

Skútr / moto: YAMAHA T MAX
Tuning / úpravy: Vše Origginál

Příspěvekod Tomulátor » 19 lis 2006, 22:44

Tak vánoce jsem měl vždycky rád a hlavně nejvíc tu pohodovou atmosféru, jenže rok od roku, čím je člověk starší a starostí přibývá, se atmosféra mění. Když jsem jako malej dostával pod stromek věci jako tipu - ponožky, trenky, rukavice a jiné mě štvaly, ale dnes na to koukám jako na věci potřebné a také se se ženou snažíme, aby jsme našim dětem dávali dárky, aby jsme jim radost nezkazili. Jelikož bydlíme s dvěma dětmi v družstevním bytě 2+1, dali jsme se do hledání většího bytu 4+1 a vánoce slavit v novém, zadařilo se, teda jsme si mysleli, že se zadařilo. Narazili jsme na manžele, kteří prodávali byt v OV, jenže byl problém, že tento byt byl ještě města a město jim ho prodávalo do OV. Oni na odkup bytu peníze neměli, pač koupili před pár lety barák a nepočítali s tím, že město jim bude letos byt prodávat. Stalo se to, že potřebovali zálohu na koupi bytu. Poskytli jsme jim zálohu ve výši 200 000,- , sepsala se smlouva o smlouvě budoucí a s tím, až se zapíše byt na katastru nemovitostí, bude vytvořeno zástavní právo na katastru a budeme během té doby vyřizovat úvěr. Vše vypadalo dobře, jenže, jakmile oni odkoupili byt od města, poslali nám doporučený dopis s tím, že odstupují od smlouvy bez udání důvodu a že nám peníze budou vráceny a dále s nimi jednáme písemnou formou. Poslali jsme již druhý doporučený dopis s pokusem o smír, ale do dnešního dne se nám peníze na účet i se sankčním poplatkem jaksi nevrátili a vůbec nereagujou. Takže letos asi místo shánění dárků budu hledat dobrou vymahačskou firmu.
SUZUKI Burgman 200 K8
Tydlifón: 604 401 940
Suzuki Burgman prodán, nahrazeno Honda CB500F 2016
Skútr Klubu Ústeckého Kraje www.skuk.cz
Tomulátor

1000+

Reputace: 1
Skútr / moto: Honda CB500F 2016

Příspěvekod jezdec Tom » 20 lis 2006, 00:25

[quote=Tomulátor]Tak vánoce jsem měl vždycky rád a hlavně nejvíc tu pohodovou atmosféru, jenže rok od roku, čím je člověk starší a starostí přibývá, se atmosféra mění. Když jsem jako malej dostával pod stromek věci jako tipu - ponožky, trenky, rukavice a jiné mě štvaly, ale dnes na to koukám jako na věci potřebné a také se se ženou snažíme, aby jsme našim dětem dávali dárky, aby jsme jim radost nezkazili. Jelikož bydlíme s dvěma dětmi v družstevním bytě 2+1, dali jsme se do hledání většího bytu 4+1 a vánoce slavit v novém, zadařilo se, teda jsme si mysleli, že se zadařilo. Narazili jsme na manžele, kteří prodávali byt v OV, jenže byl problém, že tento byt byl ještě města a město jim ho prodávalo do OV. Oni na odkup bytu peníze neměli, pač koupili před pár lety barák a nepočítali s tím, že město jim bude letos byt prodávat. Stalo se to, že potřebovali zálohu na koupi bytu. Poskytli jsme jim zálohu ve výši 200 000,- , sepsala se smlouva o smlouvě budoucí a s tím, až se zapíše byt na katastru nemovitostí, bude vytvořeno zástavní právo na katastru a budeme během té doby vyřizovat úvěr. Vše vypadalo dobře, jenže, jakmile oni odkoupili byt od města, poslali nám doporučený dopis s tím, že odstupují od smlouvy bez udání důvodu a že nám peníze budou vráceny a dále s nimi jednáme písemnou formou. Poslali jsme již druhý doporučený dopis s pokusem o smír, ale do dnešního dne se nám peníze na účet i se sankčním poplatkem jaksi nevrátili a vůbec nereagujou. Takže letos asi místo shánění dárků budu hledat dobrou vymahačskou firmu.[/quote]

držím palce
Tom
Ahoj
jezdec Tom

10+

Skútr / moto: dříve Honda Dylan 125; dříve Zoom 2
Tuning / úpravy: NO

Příspěvekod Daelimek » 20 lis 2006, 11:22

[quote=Tomulátor]Tak vánoce jsem měl vždycky rád a hlavně nejvíc tu pohodovou atmosféru, jenže rok od roku, čím je člověk starší a starostí přibývá, se atmosféra mění. Když jsem jako malej dostával pod stromek věci jako tipu - ponožky, trenky, rukavice a jiné mě štvaly, ale dnes na to koukám jako na věci potřebné a také se se ženou snažíme, aby jsme našim dětem dávali dárky, aby jsme jim radost nezkazili. Jelikož bydlíme s dvěma dětmi v družstevním bytě 2+1, dali jsme se do hledání většího bytu 4+1 a vánoce slavit v novém, zadařilo se, teda jsme si mysleli, že se zadařilo. Narazili jsme na manžele, kteří prodávali byt v OV, jenže byl problém, že tento byt byl ještě města a město jim ho prodávalo do OV. Oni na odkup bytu peníze neměli, pač koupili před pár lety barák a nepočítali s tím, že město jim bude letos byt prodávat. Stalo se to, že potřebovali zálohu na koupi bytu. Poskytli jsme jim zálohu ve výši 200 000,- , sepsala se smlouva o smlouvě budoucí a s tím, až se zapíše byt na katastru nemovitostí, bude vytvořeno zástavní právo na katastru a budeme během té doby vyřizovat úvěr. Vše vypadalo dobře, jenže, jakmile oni odkoupili byt od města, poslali nám doporučený dopis s tím, že odstupují od smlouvy bez udání důvodu a že nám peníze budou vráceny a dále s nimi jednáme písemnou formou. Poslali jsme již druhý doporučený dopis s pokusem o smír, ale do dnešního dne se nám peníze na účet i se sankčním poplatkem jaksi nevrátili a vůbec nereagujou. Takže letos asi místo shánění dárků budu hledat dobrou vymahačskou firmu.[/quote]

Tomu se říká pech,myslím si,že jsi narazil na podvodníky,hlavně ať ti ty peníze vrátí,protože přijít jentak o 200.000,- je veliká ztráta,tak přeji hodně štěstí a s těmi trenkami a ponožkami naprosto souhlasím ;)
Daelimek

500+

Příspěvekod MP » 20 lis 2006, 11:48

Taky jsem přišel už o hodně ( blbý investice , sázení na "špatný" koně atd. ) , ale 200 000,- Kč to by byla pro mě asi pořádná pecka ... Tak přeji ať ti to dopadne tak že budeš mít ty Vánoce pěkný Ty , a ne ty šmejdi .
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
MP

1500+

Reputace: 84
Bydliště: Su z Třebíča, Vysočina - drsnej kraj, drsní lidi, tak to jsme my.
Skútr / moto: Honda XL 600V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom

Příspěvekod Lucas Bartone » 20 lis 2006, 12:04

Vánoce byly fajn do doby než se z nich stala jen prachsprostá komerce kterou Vám supermarkety a nákupní centra omílají o držku už od září a než dojde k Vánocům tak celá atmosféra vyšumí...ale vánoce v tom pravém smyslu miluji, mám rád když se vždy o nějakou adventní neděli sejde celá rodinka a vyrazíme motoráčkem do Práglu na Staromák, tam si dáme svářo a podobný bašty, projdem se starou Prahou a pak zase šupky dupky domů...letos to bude o to hezčí že to budu trávit se svou rok a půl starou dcerkou...fakt se těším na Štědrý den:-) ale co se nakupování týče tak se tomu vyhýbám...protože lidi jsou na sebe hnusní a keci o tom že jsou to svátky klidu a míru mě přivádí spíš k smíchu...spíš jsem přemýšlel že si vezmu jednou takhle o vánočních nákupech kameru a půjdu si někam do Tesca natáčet jak si tam lidi dávaj kouř :-)))
Obrázek
Lucas Bartone

100+

Skútr / moto: Gilera NEXUS 500 - PRODÁN

Příspěvekod Dj RE5PECT » 20 lis 2006, 18:53

[quote=Tomulátor]Tak vánoce jsem měl vždycky rád a hlavně nejvíc tu pohodovou atmosféru, jenže rok od roku, čím je člověk starší a starostí přibývá, se atmosféra mění. Když jsem jako malej dostával pod stromek věci jako tipu - ponožky, trenky, rukavice a jiné mě štvaly, ale dnes na to koukám jako na věci potřebné a také se se ženou snažíme, aby jsme našim dětem dávali dárky, aby jsme jim radost nezkazili. Jelikož bydlíme s dvěma dětmi v družstevním bytě 2+1, dali jsme se do hledání většího bytu 4+1 a vánoce slavit v novém, zadařilo se, teda jsme si mysleli, že se zadařilo. Narazili jsme na manžele, kteří prodávali byt v OV, jenže byl problém, že tento byt byl ještě města a město jim ho prodávalo do OV. Oni na odkup bytu peníze neměli, pač koupili před pár lety barák a nepočítali s tím, že město jim bude letos byt prodávat. Stalo se to, že potřebovali zálohu na koupi bytu. Poskytli jsme jim zálohu ve výši 200 000,- , sepsala se smlouva o smlouvě budoucí a s tím, až se zapíše byt na katastru nemovitostí, bude vytvořeno zástavní právo na katastru a budeme během té doby vyřizovat úvěr. Vše vypadalo dobře, jenže, jakmile oni odkoupili byt od města, poslali nám doporučený dopis s tím, že odstupují od smlouvy bez udání důvodu a že nám peníze budou vráceny a dále s nimi jednáme písemnou formou. Poslali jsme již druhý doporučený dopis s pokusem o smír, ale do dnešního dne se nám peníze na účet i se sankčním poplatkem jaksi nevrátili a vůbec nereagujou. Takže letos asi místo shánění dárků budu hledat dobrou vymahačskou firmu.[/quote]tak doufam,ze ti to vrati,abys mel taky pekny Vanoce a vubec cela rodina...
Dj RE5PECT

250+

Skútr / moto: two Runners :D

Příspěvekod Sails » 20 lis 2006, 18:55

[quote=Lucas Bartone]Vánoce byly fajn do doby než se z nich stala jen prachsprostá komerce kterou Vám supermarkety a nákupní centra omílají o držku už od září a než dojde k Vánocům tak celá atmosféra vyšumí...ale vánoce v tom pravém smyslu miluji, mám rád když se vždy o nějakou adventní neděli sejde celá rodinka a vyrazíme motoráčkem do Práglu na Staromák, tam si dáme svářo a podobný bašty, projdem se starou Prahou a pak zase šupky dupky domů...letos to bude o to hezčí že to budu trávit se svou rok a půl starou dcerkou...fakt se těším na Štědrý den:-) ale co se nakupování týče tak se tomu vyhýbám...protože lidi jsou na sebe hnusní a keci o tom že jsou to svátky klidu a míru mě přivádí spíš k smíchu...spíš jsem přemýšlel že si vezmu jednou takhle o vánočních nákupech kameru a půjdu si někam do Tesca natáčet jak si tam lidi dávaj kouř :-)))[/quote]

tak to ti preju at si vanoce pekne uzijes s dcerkou ;) no ja mam rad hodne vanoce kdyz je plnej stul cukrovy atd to je bajo B) ale nemam rad to obdobi kdy se ze snehu stava rozbredla sracka to je hruza ale az to vsechno opadne zacina konecne sezona :)
No udelal sem z toho vrak tak se to pokusim dat do kupy :D .
Sails

50+

Skútr / moto: Gilera Runner FX 180

Příspěvekod Tomino75 » 20 lis 2006, 18:57

Miluju vánoční pohodu, ale ty starosti s nakupováním,uklízením a stres okolo, to nemusím (3 děti jsou 3 děti :cyclops:)...Nejvíc se těším na Silvestrovskou půlnoc a pak to střízlivění.... :D

Tom. B)
Naposledy upravil Tomino75 dne 20 lis 2006, 18:58, celkově upraveno 1
[font=verdana]Nebe je modrý, voda mokrá a Satan Claus na nás číhá...[/font]
Tomino75

250+

Skútr / moto: ...kdysi Honda Forza NSS250X...teď: Hornet H9

Příspěvekod KYBLOS » 20 lis 2006, 19:13

No tak mě vánoce ňák moc neberou. Spíš bych řek, že mě vlastně ani moc nějak nezajímaj. Popravdě nemám vánoce vůbec rád. Vánoce nejsou uš takový jaký by měli bejt. Vánoční kouzlo končí první návštěvou jakéhokoli většího obchodu, pokračuje to tak téměř po celý vánoce s tím, že ňáký blby napadne o vánoce házet všude možně megy a dělat bordel. Nejvíc nesnášim předvánoční nákupy. Jedu např. do Tesca a během nákupů dárku musím z Tesca minimálně třikrát ven na vzduch, jinak to nervově nesnesu a s někym tam zametu mezi regálama. Ty lidi se šíleně cpou, prorážej si cestu vozejkem a do všeho vrážej a to já nemůžu. Sem s toho dycky strašně vytočenej, abych nebyl sprostej. V takový chwíle v těch hypermarketech ale sprostej sem a to hodně silně. Pro mě sou prostě vánoce jenom stresový chvíle, šíleně uspěchaný, bez vánočního kouzla a dycky se po nich zase uklidnim s tim, že další sou naštěstí zase až za rok. :thinking:
Minulost: Derbi Atlantis - naj. 38000km, Piaggio X9 500 - naj. 50186 km
KYBLOS

Moderátor

Reputace: 14
Skútr / moto: Honda CBF 500
Tuning / úpravy: Kufr, boční brašny, tankvak, držák mobilu, alarm, padáky, vyhřívané gripy Oxford, Ultraseal

Příspěvekod Marios » 20 lis 2006, 19:40

Vánoce jsou tady,vánoce jsou tady ,vánoce jsou tady ,na skútrea si něco dej :D :D
Člen Scooter Clubu NM
Marios

1500+

Skútr / moto: YAMAHA T MAX
Tuning / úpravy: Vše Origginál

Příspěvekod Daelimek » 20 lis 2006, 19:53

Téda Kyblos,bacha člověče,znám pár lidí,co z Vánoc skončili v blázinci,jsou to svátky KLIDU a míru,tak kašli na hyper-supermarkety a užívej si doma v teploučku u pohádek... :p :rolleyes:

P.S.:
No tak mě vánoce ňák moc neberou. Spíš bych řek, že mě vlastně ani moc nějak nezajímaj. Popravdě nemám vánoce vůbec rád.

Tomuhle se křením už 10 min,fakt dobře napsáno...
Naposledy upravil Daelimek dne 20 lis 2006, 19:55, celkově upraveno 1
Daelimek

500+

Další

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek