Vánoce - jak se na ně těšíte?

Diskuze o čemkoli.

Vánoce...

Vánoce naprosto miluji,hlavně tu atmosféru
8
32%
Vánoce mám rád jen kvůli volnu,dárkům,...
0
Žádná hlasování
Vánoce nějak extra neprožívám,jsou přece každý rok
12
48%
Vánoce přímo nenávidím!Samý stres a spěch!
4
16%
Vánoce neslavím z hlediska mého náboženství
1
4%

Celkem hlasů : 25

Příspěvekod petridas » 21 lis 2006, 13:24

mi vanoce nevadi ale zrusil bych zimu .predstavte si vanoce a silvestr v lete to by bylo neco . :rolleyes: a kdo rika ze k vanocum patri snih tak to jeste nezazil vanoce v lete :p to musi byt parada :D B)
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
petridas

1500+

Reputace: 1
Skútr / moto: punťa 125 , aprilia atlantic 500

Příspěvekod supr.tomo » 21 lis 2006, 15:39

taky bych uplně zrušil zimu, Silvestr v létě to by bylo něco :D
nebo spíš bych tu zimu omezil, do Silvestra a dost a pak už zas teplo a nová sezóna :p
supr.tomo

250+

Reputace: 0
Skútr / moto: Yamaha Majesty 125
Tuning / úpravy: Variátor Malossi Multivar

Příspěvekod Daelimek » 21 lis 2006, 15:46

[quote=martanana].. joo vanoce a predvanocni shon.. clovek vleze do obchodaku v listopadu nakoupit zakladni potraviny a uz tam na nej ze vsech stran utoci ze vanoce jsou za dvermi.. cim dal tim vic davam prednost malym obchudkum..
jako dite jsem mela vanoce mooc rada..:) snazim se detem vytvorit podobnou pohodovou atmosferu jako jsem mela ja.. ale v poslednich 4 letech to resime tak.. že se 23.nebo 25. sbalime a jedeme na hory a jsme tam az do ledna.. :D B) a je nam faaajn :D hlavne kdyz je hooodne snehu :p[/quote]

Super věc ty hory,můžu doporučit,známí jezdí každoročně před Vánoci na samotu v horách,kde jsou bez televize,skoro jako v dřívějších dobách a říkal,že je to paráda,přes den lyžování a v noci povídání u krbu,o něčem podobném přemýšlím,pokud jde o hyper-super-mega-ultra markety,tak já fandím malým obchůdkům,kde si koupím čerstvý chleba a mám pokoj...
Daelimek

500+

Skútr / moto: Vybírá se..v merku mám PCX :)

Příspěvekod MP » 21 lis 2006, 16:15

No Vánoce mě taky nějak neberou .... vždy se těším ať už je tak 3.ledna , to mě už nebolí škopek po Silvestru , a už se většinou vyrovnám se spánkovým deficitem . Nejvíc mě před Vánocema vadí ten cvrkot v obchodech , já nesnáším nakupování přes rok , natož jít pro něco do obchodu tejden před Štědrým dnem . Tak maximálně někam do hypermarketu kde maj nonstop , zajít tam v noci ... Vánoce dělám vícemeně kvůli děckám . Nejlepší je když ti měsíc před Vánocema potká nějaká nečekaná investice - loni servo v autě , letos těsnění pod hlavou ... takže já mám po Vánocích .
... a ještě jsem si vzpoměl že předloni jsem měsíc před Vánocema provedl crash test své tenkrát Felicie ... tři dva tejdny práce v garáži a pár tisícovek to spravilo ... ale to byla vlastní blbost
Naposledy upravil MP dne 21 lis 2006, 17:18, celkově upraveno 1
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
MP

1500+

Reputace: 84
Bydliště: Su z Třebíča, Vysočina - drsnej kraj, drsní lidi, tak to jsme my.
Skútr / moto: Honda XL 600V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom

Příspěvekod Daelimek » 21 lis 2006, 16:21

Jo podobnou zkušenost znám,říkáš si to bude letos pěkný Ježíšek,koupím si konečně něco pořádnýho a ono ejhle,nečekaná investice a je to v řiťi,letos už mám na ježíška vybráno,mám nový PC a letos jsem měl auto s motorkou,Yuki se sice prodalo,ale auto stále stojí v bazaru,takže zatím je taková mrtvá doba... :(
Daelimek

500+

Skútr / moto: Vybírá se..v merku mám PCX :)

Příspěvekod roman.mara » 21 lis 2006, 18:32

Vánoce jsou pro mě těmi nejkrásnějšími a nejklidnějšími dny v roce.

Celý rok se nemůžu dočkat těch nádherných dní, příprav a nakupování dárků. Ještě že nás reklamy v televizi
a v supermarketech bombardují reklamami co nakoupit. Bez nich bych ani nevěděl, kolik existuje krásných panenek,
které se vám na počkání snad i poblinkají. Autíček na dálková ovládání, jen kvůli nám zlevněných z 9 000.- na je
úžasných 3 500.- . A spousty a spousty dalších akcí na zboží,které by mě ani nenapadli koupit, kdyby přeci nebyli
o tolik zlevněné.

Přímo miluji tu úžasnou náladu při nakupování.Sice člověk nemá moc místa na parkování, ale třeba letos auto vykradou
někomu jinému. A ta spousta milých lidí všude kolem. Jak do vás laškovně vráží vozíky. Sázíme se kolikrát už mi tím
vozíkem vyzuli boty. S každého čiší vánoční pohoda. I pokladní se na Vás neustále smějí, sice jsou lehce zdecimovaní
neustálým přehráváním vánočních koled. No a že z 20 kas jsou otevřené jen 3. Jen aby mi zas nevykradli to auto.

A pak přijde ten nejkrásnější den v roce. Všude plno jídla, ale já se postím, chci vidět to zlaté prasátko. Zatím nic,
snad že bych to zkusil s kofolou a pilou v lese. Vánoční cukroví nám pěkně křupe mezi zuby, jak nám zatím ztvrdlo,
když nás od něj měsíc odháněli.

No a je to tady, rozsvítí se stromeček a jdeme si rozdat dárečky.

Co to tam mám pěkného ......... zase nic a po svátcích si nechám vyměnit to rozbité boční okno.

Já vánoce prostě miluji.
Honda CB SevenFifty

členem Scooter clubu KMK telefon: 724775546
roman.mara

750+

Skútr / moto: Honda CB SevenFifty
Tuning / úpravy: dva super laďáčky

Příspěvekod Lucas Bartone » 21 lis 2006, 18:38

roman.mara: to je very GOOOOOOOD!!! :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops: :cyclops:
Naposledy upravil Lucas Bartone dne 21 lis 2006, 18:39, celkově upraveno 1
Obrázek
Lucas Bartone

100+

Skútr / moto: Gilera NEXUS 500 - PRODÁN

Příspěvekod martanana » 22 lis 2006, 13:23

Romane :D :D sem se dnes, diky tobe ,poprve zasmala :D :D
.. a bude líp :-))
martanana

100+

Skútr / moto: piaggio nrg 50

Příspěvekod supr.tomo » 22 lis 2006, 14:07

fakt pěkně napsaný,starosti o auto mě čekaj naštěstí asi až příští Vánoce :cyclops:
supr.tomo

250+

Skútr / moto: Yamaha Majesty 125
Tuning / úpravy: Variátor Malossi Multivar

Příspěvekod sneegg » 22 lis 2006, 14:21

můj názor je takovej ,že bych radši byl kdyby už bylo 12.1. to bude po vejplatě a já se začnu zotavovat z tý bitvy co se menuje vánoce.
kit sání Stage6,karburátor DellOrto 17,5 otvor do airboxu Motorforce,vložka S6 double layer,variator Polini Speed Control,řemen kewlar Polini,kontrastka Polini bílá,spojka S6 Tourque control, Spojkový zvon Stage6 WingCooler R/T,Leos Vincek ZX,vario větrák Stage6:) Zadní tlumič RMS R. Malossi Sport 70cc.
sneegg

100+

Skútr / moto: Yamaha Neos

Příspěvekod petridas » 23 lis 2006, 13:04

no ja bych byl nejradsi kdyby uz bylo 1.3 to uz bysme to meli za sebou cele!!!! B)
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
petridas

1500+

Reputace: 1
Skútr / moto: punťa 125 , aprilia atlantic 500

Příspěvekod martanana » 20 pro 2006, 15:52

..
Naposledy upravil martanana dne 07 úno 2007, 12:40, celkově upraveno 1
.. a bude líp :-))
martanana

100+

Skútr / moto: piaggio nrg 50

Příspěvekod Jouda » 20 pro 2006, 16:31

[quote=Lucas Bartone]Vánoce byly fajn do doby než se z nich stala jen prachsprostá komerce kterou Vám supermarkety a nákupní centra omílají o držku už od září a než dojde k Vánocům tak celá atmosféra vyšumí...ale vánoce v tom pravém smyslu miluji, mám rád když se vždy o nějakou adventní neděli sejde celá rodinka a vyrazíme motoráčkem do Práglu na Staromák, tam si dáme svářo a podobný bašty, projdem se starou Prahou a pak zase šupky dupky domů...letos to bude o to hezčí že to budu trávit se svou rok a půl starou dcerkou...fakt se těším na Štědrý den:-) ale co se nakupování týče tak se tomu vyhýbám...protože lidi jsou na sebe hnusní a keci o tom že jsou to svátky klidu a míru mě přivádí spíš k smíchu...spíš jsem přemýšlel že si vezmu jednou takhle o vánočních nákupech kameru a půjdu si někam do Tesca natáčet jak si tam lidi dávaj kouř :-)))[/quote]
Absolutni souhlas... na druhou stranu jde jen o to jak se k tomu postavis, da se tomu uplne vyhnout, moc se nestresovat a par darecku objednat pres net ;)
Naposledy upravil Jouda dne 20 pro 2006, 16:33, celkově upraveno 1
Jouda

100+

Skútr / moto: Aprilia SRV850 ex GP800
Tuning / úpravy: Rychly pruhy na zakryti skrabancu :))

Příspěvekod roman.mara » 20 pro 2006, 16:36

jo jo, letos jsem toho hodně řešil přes net :p

B)
Honda CB SevenFifty

členem Scooter clubu KMK telefon: 724775546
roman.mara

750+

Skútr / moto: Honda CB SevenFifty
Tuning / úpravy: dva super laďáčky

Příspěvekod Sails » 20 pro 2006, 18:07

do hajzlu vanoce uz za 4dny a ja mam jenom 2darky zejtra to musim vynahradit :cyclops:
No udelal sem z toho vrak tak se to pokusim dat do kupy :D .
Sails

50+

Skútr / moto: Gilera Runner FX 180

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek