Tak i když jsem měl dnešek víc než hektickej (byl to jeden s těch dnů, kdy se absolutně nic nestíhá a přitom toho potřebujete vyřešit tolik), tak jsem si po příchodu domů vzal klíčky a už za tmy najel svoje první letošní kilometry Alespoň jsem vyzkoušel světla ..... svítěj dobře .... i dálkový Bylo to jako by mi někdo dobil baterie, ale co Vám mam povídat
Ne ne ne, nespletl Chtěl sem scoota vyfotit někde v přírodě, takže do tý přírody taky musím vjet no. Jen po trávníku apod. musím opatrně, páč to klouže skoro jak sníh, tedy místy, kde je to mokrý.
No teda, že je Max starej romantik, to jsem věděl, ale že i Kyblos je starýho romantika pravnuk .... !!! Ale fotky fakt hezký. A kucí, nic ve zlým, jo ? !
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
Jak vidím všichni už po zimním spánku probudili své mazle, počasí je nádherné a nejspíš tento víkend s prvním jarním dnem nám oficiálně začne sezóna. Tak vám všem jednostopým řidičům bez ohledu na převodovku, objem, věk či značku přeju jen ty šťastné kilometry bez nehod a pokládání na asfalt.
Kyblosku krásné fotečky, takřka propagační, určitě pažoutům stoupne prodej , počasí jak vyšité, tak jsem dnes také udělal první seznamovací třiatřicítku do prpr a hned JE MI LÍÍÍÍÍÍÍÍÍP
Tak jsem to už taky nemohl vydržet ... ale nemám to tak pěkně zdokumentovaný jak Kyblos
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
Tak jsem taky zahájil sezónu.... Prvních letošních 110 Km s tankem v zádech . Dnes začíná astronomické jaro a podle meteorologů se už zima nevrátí, pravila teď paní na Frekvenci 1. How How How Bude se cestovat Je čas udělat zimě pá pá a nastartovat stroje !
18032010077sm.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nejen silné stroje mají své kouzlo... Další info na adrese: www.kouril.cz tel: 603480873