Tak jsme dnes s Petrou a Tomášem@125 dali kilečko na sever od Prahy . Nejdřív Okoř , pak okouzlující přežírací obídek ve Velvarech (na foto Restaurace Vikabar i s panem majitelem) . Následovala Nelahozeves a na konec Veltrusy . Fotky tady http://krizik1.rajce.idnes.cz/Vylet_13.3.2011/ .
První letošní výlet s partnerkou. Mírně zvlněná krajina,, silný nárazový vítr.... pěkně to s náma cvičilo.
Skůtr je na šrot (SPZ k prodeji) Malaguti Blog 150 r.v. 2010, Najeto 5xxx km PLUS 15465 km na KEEWAY FOCUS. Nejdál do Chorvatska a zpět na Keeway Focus 50 ccm -2009SOLO a na Malaguti Blog 150ccm TANDEM-2011. NEJDE MI SZ - mejl ak1975@post.c z
Foky,potkali jsme tě (pokud si to byl ty) před 12 hodinou před Mladou Bolkou na dálnici,frčel si směr LBC,vínový burgoš a reflexní bunda nejde přehlédnout.. Krásná projížďka na zámek Loučeň a přes jičín zpátky krásných 210 km
My jsme dnes s Balcinem přivítali jaro 140 km valašskými kotáry, takže ideální oslava mých narozenin, na foto nebyl čas jak jsme se nemohli slastí odtrhnout od gripů tak jen jedna z kontroly prací na Luhačovické přehradě ( v levém dolním rožku Balcinova pleška ). Naprostá senzacééééééé
Tak včera a dnes krásných cca 250 km (ani nevím kde se vzali) po okolí Chrudimi, Seči a Pardubic. Zdá se mi, že Majda chytla druhej dech a jede super - snad to vydrží. Za odměnu do stane v dubnu nový spojkový pružiny a variátor Poliny
ex Yamaha Majesty 250DX, ex Kymco XCITING 500, nyní Yamaha T-Max 500, rv. 2005
Trabuku tu Seč a Pardubky Ti závidím. Mám pod Sečí přízeň a už se tam chystám pěkně dlouho Dneska jsem jel služebně Budějovice, ale autem Chci se rozjezdit, až bude kluk o.k