Smůla, že takový kus si chytla zrovna ty, která chtěla hlavně jezdit, protože bys nevěřila, kolik lidí to hrabání v těch číňancích tak baví, až to vypadá, že si ho koupili jen pro tento účel . Ale i když mi tě s manželem bylo moc líto, tak jsem se opravdu od srdce zasmál, jaké peripetije vás potkaly.
Kejši: Aprilia SR 50, rv.01, SR50 R, rv.10, SR 125, rv.99, PCX125 r.v.11 125ka 150ka
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
Rady pěkný Docela se už taky těšim až popojedu dál než jen 10 - 15 km a pokud vyjde předpověď, tak víkend bude ideální : sobota 9 C polojasno, neděle 10 C polojasno
Pro Mirsil:Miro,jak se budu chtet projet tak ti zavolam a nekam spolu vyrazime.Musis me nekam zavest na nejake zajimave mista kde jsem jeste nebyl a nebo o nich nevim.Rad se stebou nekam projedu.
po příchodu z práce jsem se rozhodl trochu provětral burgoše.zajel jsem si do jihlavy se domluvit a objednat nový papuče protže ty co tam jsou už jsou zralý na výměnu.pokecal s kámošem a najeto pouhých 125 km.původně jsem to plánoval na zítřek kdy má být ještě tepleji než dnes, ale pro sichr jsem tam jel už dnes.cestou do jihlavy jsem potkal 3 kolegy a jednu motoškolu takže svým způsobem se už začlo jezdit.