Po půl hodince nabíjení to chytlo na poprve a vyrazil jsem na objíždku, .........vítr jako sviňa a tak jsem to vzdal. Něco jsem najel ale zítra to bude určitě lepší a v pondělí i možná super. Ještě jsem se chtěl optat, na kolik foukáte kola? Abych to nepřehnal, nebo neměl málo, nikde jsem to nanašel na kolik je mám nafouknout.
Zitra provetram maxe ma byt teplo.Udelam si vylet na Plumlov a zpet.Podivam se na Helenku zdali zije,zkusim ju vytahnout na skutra at ho provetra po zime.Gumy foukam predek 2.00 zadek 2.50.Utebe to bude taky tak.
balcin píše:Gumy foukam predek 2.00 zadek 2.50.Utebe to bude taky tak.
Už jsem to našel, je to sólo - 2,2 a 2,4 ve dvou - 2,3 a 2,6 díky za info. Kdo dnes vyrazí tak mu přeji krásnou zábavu a co nejméně děr na silnici ........po obědě jedu taky.
No mě přijde, že dnes je horší počasí, než včera(bez slunce a s větším větrem) ale po obědě jedu i kdyby padaly trakaře Jinak všem před novou sezónou mnoho km bez nehod
EX: Rhon 50/2T, Honda Lead SCV 100, Piaggio Typhoon 125/2T, CBC Grace 125, Piaggio Beverly 125, Honda Forza 125
Tak jsem to nevydržel a vyjel, dofouknul jsem pneu a najel cca 50km, musím říci, že jsem potkal za tu chvilku asi 5 motorkářů a asi tak 50 aut které měli lyže na střeše a koukali na mě jako na blázna . Mě to prostě dnes nedalo
Taky jsem neodolal . Předevčírem jsem lyžoval , a dnes větral Buráka . Zajel jsem se podívat na sjezdovky
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
Tak uz jsem zpet,najeto 120km nic moc,vylet s Helenkou se nekonal nemohla dostat skutra z garaze ven,velmi bahnity teren.Motorkari byli na cestach take vetraji sve stroje,pocasi dobre 11stupnu.Sem tam slunecno.silnice suche.Zitra znovu.Tot vse.
Jdu se taky pochlubit. Mám za sebou prvních 30km na skútru a pocity dobrý. V podstatě to byly moje úplně první km, když nebudu počítat autoškolu trocha nervozity a strachu, ale to snad brzo pomine. Počasí bylo parádní, tak už aby byla zima pryč a mohlo se jezdit-a já učit
Taky jsem si vyrazil a najel necelých 50 km, na hlavních to šlo, ale na II a III to stálo za prd, štěrku jako sviňa. Celkově mám z toho dobrej pocit, potkal jsem další tři motorkáře. Jelikož mám auto naftu a pomalu nevím jaký je který benzín, natankoval jsem omylem 98 a tak snad OK. Jelo to dobře, příště ale budu tankovat 95.