Tak a já mám letos za sebou první stovečku Teda přesně 124km Parádní počásko .... a zítra taky něco dáme...teda pokud to půjde,páč večer jdu na mejdan,tak dle stavu
Já dnes taky najel svoje první letošní kilometry. Počasí bylo parádní, teplota kolem 10°C a většinou sucho. Jenom je potřeba dávat pozor na díry a tuny štěrku v zatáčkách
Tak som jukáča vytiahol dnes aj ja ...10 stupníkov ako na jar , baterku nebolo treba ani nabijať,nechcel chytiť sviňa , jeden a pol mesiaca stál ale po pár minútách dohovárania si dal povedať...
..tak začátkem týdne dorazí nová přilba ,pro maminu a taky tryska,tak si myslím,že dle počasí, mamina vyrazí do práce na scootru...Jinak jsem už letos,testováním / válečky/a laděním, nalítal asi 10km...
Tak dnes první stovečka v Chlumci u Bikersu kolem 14.hod bylo přes 40.strojů dokonce jeden Atlantic Cestou na Kolín na Prahu a zpět na Poděbrady jsem potkal na 16.1. hafo motorek . Dneska už to bylo opravdu super ,kdyby takový počasí chtělo vydržet ,na polovinu Ledna to byla opravdu bomba
Tuny štěrku, díry jako pasti na mamuty ale dal jsem 260km
Jsem zvědav kdo ten skútr umeje
pro zajímavost. Na ten loňskej benzin to nechtělo moc jet. Na plnej tak 90. Už jsem přemýšlel co je tam za zradu ale pak jsem zajel v Dobříši k pumpě a ejhle - skútřík už zase vesele peláší 110 To bude tou zkurvenou řepkou
Naposledy upravil Bahnak dne 16 led 2011, 19:00, celkově upraveno 1