Už zase jezdíme

Diskuze o čemkoli.

Re: Už zase jezdíme :)

Příspěvekod jel.en » 25 bře 2010, 16:18

hlavně když má nějakej ten "kubíček" navíc 8) :mrgreen: :mrgreen:
Jsem despota a ignorant...
Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-D :-p
jel.en

1500+

Reputace: 19

Příspěvekod CSholka » 25 bře 2010, 17:14

Tak to už je zase věc jiná. :D
CSholka

100+

Reputace: 0
Skútr / moto: Honda Zoomer, Rieju Tango 125

Příspěvekod janon » 25 bře 2010, 19:17

Tk: Pokud to bylo s blokem, tak na 99,9% si prisel i o nejaky ten bodik. Hlasit ti nemusi nic. Vlastni zkusenost.
bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000)
bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000)
bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000)
nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)
janon

2500+

Reputace: 195

Příspěvekod TK » 25 bře 2010, 19:34

Ať si ty bodíky klidně seberou. Autem nejezdím tak mě to netankuje. Jo, to kdybych byl baba, to by byla jiná...natřásat, prsit, prosit a ono by to prošlo.... Jenže takhle... škoda slov. To by mě ještě dali dejchnout a odvezli na uzavřené oddělení do blázince :D :shock:
Nejen silné stroje mají své kouzlo... Další info na adrese: www.kouril.cz tel: 603480873
TK

100+

Skútr / moto: Aprilia SR 50 Factory - Najeto 33000 Km.
Tuning / úpravy: Malossi Multivar 2000, GPS, GPS Logger, VHF/UHF transceiver Yaesu, Alarm, Xena, Neon a pár nepodstatných kravinek...

Příspěvekod FunTom » 25 bře 2010, 19:54

Já bych teda holka být nechtěl, mají to v životě těžší... :?
Jinak minulý týden jsem zavážel něco do Ústí/Labem, zastavím před obchodem a jdu se dovnitř zeptat kam to mám složit a během 15 vteřin u mě byli měšťáci, že prý jsem zastavil na konci autobusové zastávky a že mi můžou dát pokutu až 2000,-Kč a bla bla bla... Tak jsem jim řekl, že jejich práci bych chtěl mít chodit a prudit lidi, že jsou placený z našich daní a že jim nic nezaplatím. Koukali na mě jako na zjevení, asi nejsou zvyklí. Ještě okolo jdoucí dědula se do nich pustil, tak mi vrátili doklady a vše se tentokrát vyřídilo domluvou. :roll:
Mene tekel
FunTom

750+

Reputace: 2
Skútr / moto: Piaggio X9 500 i.e. (PRODÁNO)
Tuning / úpravy: xenon+stroba na oslňování, siréna na plašení zvěře, cestovní plexi a válečky Dr. Pulley

Příspěvekod MisaKacenka » 25 bře 2010, 23:55

Ja dneska asi 70km, jen kolem komina :) masinka po servise, jeste tedka vymenim olejicek a bude chotovo :) na sezonu :)

Jinak FunTome, ty mestaci, to je pakaz nejvetsi :) vsude stejnej bordel...tohle je jedina verejna instituce, kterou vzivote nebudu respektovat...maji govno co na praci, chodej po meste a davaj pokuty za spatny parkovani...a pak si jeste oteviraji hubu...tata takhle vez baliky na postu, asi 20ks...zastavil na miste pro postu, ptz nikde jinde se nedalo...kdyz odchazel smer posta, tak ho zastavili mestaci, jakoze si musi preparkovat...mel 20 baliku v ruce...tak na ne koukal, jak vydra, ze si asi delaj srandu, ze jinde se proste neda, ze je hnedka pryc...tak se do nej zenska pustila, jakoze dostane pokutu, atd...tak ji rek, ze nechce bejt sprostej, tak radsi bude zticha... :) chlap radsi nic nerikal a tahal ji pryc :D

Cirkusaci to sou :)
MisaKacenka

1500+

Skútr / moto: Suzuki GSF 600 Bandit
Tuning / úpravy: Kufr Kappa 42l, Scorpion exhaust, 12V socket, GPS TomTom, zvysene plexi, bile stobo, vystrazne blinkry, sirena, PTT zastavba pro PMR :)

Příspěvekod TK » 26 bře 2010, 00:52

Svolóč Policajskaja.... Tuším že tady na fóru byla někde fotka skútra s nasazenou botičkou. No, co se týká parkování tak bych se do nich taky pustil, na takový buzerace jim s.... a líbit bych si to nenechal. Ale ta rychlost byla evidentně moje chyba, tam by to nemělo smysl se hádat. Když jsem začal v roce 2005 cestovat s malorážkou tak jsem měl s nima konflikt v Třeboni. Tam je sralo i to, že jsme 50 ccm skůtry tlačili kousek po pěší zóně. To bylo krátce po tom, co jim dali ty větší pravomoce a každej tenhle blb se skoro ani nevešel do auta, jak povyrostl... Neříkám že jsou všichni stejný, ale dej voloj funkci a dějou se věci. Ono si stačí poslechnout na rádiu tu jejich komunikaci a hned má člověk jasno.... No a když narazíte na takovou Xenu v černém, která si léčí svoje komplexy tak to je vůbec brutus! Dámy a slečny prominou, ale arogantnější stvoření než babu v uniformě jsem ještě neviděl. S tím mám vlastní zkušenost.... :shock:
Naposledy upravil KYBLOS dne 23 bře 2013, 15:33, celkově upraveno 1
Důvod: úprava sprostých výrazů
Nejen silné stroje mají své kouzlo... Další info na adrese: www.kouril.cz tel: 603480873
TK

100+

Tuning / úpravy: Malossi Multivar 2000, GPS, GPS Logger, VHF/UHF transceiver Yaesu, Alarm, Xena, Neon a pár nepodstatných kravinek...

Příspěvekod Rafaello » 26 bře 2010, 01:11

zejtra posledni peknej den, pak celej tejden dest :(
Rafaello

50+

Skútr / moto: Yamaha Aerox race replica
Tuning / úpravy: v zabehu-zadny

Příspěvekod TK » 26 bře 2010, 01:18

No, vzhledem k tomu že se musím zítra věnovat hospodě, tak to vypadá na další výlet až za 14 dnů...
TK

100+

Příspěvekod CSholka » 26 bře 2010, 09:27

Chtěla bych vidět kohokoliv z vás, kdo nadáváte na policii, v jejich funkci. Ano, každý člověk si začne dovolovat více, když se dostane k nějaké funkci. Proto si myslím, že byste nebyli stejní, ne-li horší. Nadávat umí každý, ale že byste si všímali, co dělají dobrého, to ne. Klasická česká povaha - kdo mě v něčem hlídá nebo mi odporuje je automaticky deb..... Fakt nechápu, že jste líní nad tím přemýšlet a prostě následujete slepě, co říkají ostatní.
Naposledy upravil KYBLOS dne 25 bře 2013, 16:59, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů
CSholka

100+

Příspěvekod Dexter » 26 bře 2010, 09:42

přece nadávat na policii jako celek nejde, každej snad už zažil jednoho policajta s kterým byla dobrá domluva choval se jak člověk a bylo to v poho, ale sám sem taky zažil že můžete chytnou(většinou to jsou mlaďáci)policajta co vás zbuzeru... za co se dá ještě jsou drzý nebo oprsklý. takže je to vždy jen o lidech, já se radši vždy chovam podle toho co jsem způsobil za přestupek a buď souhlasim nebo ne, i když to se většinou moc nevyplácí.
Dexter

25+

Skútr / moto: Gilera Runner Purejet 50

Příspěvekod MisaKacenka » 26 bře 2010, 11:23

CSholka: Tipuju, ze nekoho znas, nebo nejaky pribuzny, je clenem nejakeho sboru...
ANO, policii jako celek hodnotit nelze a delaji i spoustu prace...JENZE, ja hodnotil chovani jednotlivych subjektu v ramci MP Pce...a ze to jsou kkti...

A navic, kazdej svyho stesti strujcem jest...takze ja bych mestskej polis urcite nebyl :)
MisaKacenka

1500+

Tuning / úpravy: Kufr Kappa 42l, Scorpion exhaust, 12V socket, GPS TomTom, zvysene plexi, bile stobo, vystrazne blinkry, sirena, PTT zastavba pro PMR :)

Příspěvekod CSholka » 26 bře 2010, 11:35

MisaKacenka: Nikoho takového neznám. Ani příbuzný u nich nepracuje, aspoň o tom teda nevím. Taky bych tu práci nedělala, podlě mě je to jedno z nejhorších povolání. Jen mi místní názory přijdou uhozené.
CSholka

100+

Příspěvekod MisaKacenka » 26 bře 2010, 11:58

Ano, to mas pravdu...jedna z nejblbejsich praci...
Zpet k tem nazorum, vis co je ale nejhorsi...? vsechny moje, a urcite i statnich, vychazeji z vlastnich zkusenosti...takze tak
MisaKacenka

1500+

Příspěvekod Mojda » 26 bře 2010, 12:10

Mládežníci, jen malé info. I mezi námi je pár " měšťáků" a sám za sebe musím říct jediné : ti chlapi jsou z nejlepších lidí a kamarádů, co jsem v životě poznal !!! A že jsem nejrůznějších lidiček poznal opravdu dost.
Jaké že bylo vlastně původní téma ? :P
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
Mojda

1500+

Reputace: 246
Skútr / moto: mrňavá Aprilka

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek