[quote=Fispe][quote=Eleanor][quote=Fispe][quote=Eleanor][quote=Fispe][quote=Eleanor][quote=Fispe]Nač tolika násilí, ublyžovat se dá i nenápadně :rolleyes: Jinak také zdravím a rád jsem vás oba poznal [/quote]
Zkus s náma být pohromadě 24 hodin a uvidíš,jak to jde i nápadně!hihihi :stare: :stare: :stare:[/quote]
Řekl bych nestraš Mikulášem v létě, ale to se v tomto čase nehodí. Tak nestraš nebo na tebe pustím tchýni [/quote]
:stare: :stare: :stare:Ouvej,tak s takto těžkým kalibrem se nehodlám přít.... [/quote]
Neboj, to já jen tak plácám. Tchýni jsem měl náhodou super (né že byla po smrti) ale jsem už asi :rolleyes:myslím že osm let docela šťastně rozvedený. Věř že si vaší "itálii" umím živě představit [/quote]
žádná itálie.... Spíš dva puberťáci... ,kteří se stále dohadují,jaké brzdové destičky Kačence pořídit.... [/quote]
A sakra, tak to je ještě horší než jsem si myslel Tak to už spraví jenom druhá Kačenka [/quote]
DRUHÁ KAČENKA????!!! ...a jeje... už je to tady... Toliko k Eleanořině scootu v prenatálním období... :cyclops:
Eleanor: Dva puberťáci???? ...jo Tys to myslela tak, že svým temperamentem vydáš za dva! Tak to pak jó... :p B)