U mně je to skoro podobný. Baterka prázdná a skůtr zaprasenej. A nikdo nechce přijít na brigádu. Ach jo, to je život ( zimní ). Budu to muset zmáknout v krátkém čase, anžto už se má výrazně oteplit. Cajtům se začínaj rosit i čela. to Max : Prosím tě, pokus se najít někde ten vozík na přepravu Leonida do proslulého worldservísu P+M, aby život nabral zase jiné, provoznější otáčky.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
Jaro si musíme udělat trochu sami! O víkendu jsem celé odpo nakládal a odvážel na přívěsným vozíku velkou sněhovou haldu, kterou jsem nashromáždil na zahradě za celou zimu Všechno jsem to naházel asi ze 3 m výšky do potoka. Takže je to pryč a ještě jsme si užili "hodnotnou" srandu tím, jak ten sníh v potoce cákal To mi však pomohlo jen k tomu dostat skútr z garáže. Silnice stále mokrá
Musím nahlásit první jarní vyjíždku, včera jsem si dal 130 kiláků okolo "Osravskeho komina". Absták zažehnán. Ostrava-Bílovec-Hrádek nad Moravicí-Opava-Ostrava. Bylo to super,teplota dobrá ale ty cesty Mezi kopci hodně vody,výtluky a štěrčíček. Ale i tak to bylo super málem jsem se udělal
Jo,jo včera bylo fakt krásně - u nás 10 st.jasno ještě ve 3 odpoledne.Jediný co mě záblo, byli ruce.Nemáte někdo zkušenost s návlekama,třeba z neoprenu?Myslim,že je tu nabízel Pavel z Adventury.Není problém z nich rychle vyndat ruce?
.Není problém z nich rychle vyndat ruce?[/quote] Proč bys je chtěl rychle vyndávat,jedině že bys chtěl za jízdy vyskočit. Jsou super ty návleky, mám je taky a ted už i vyhřívané ručky,to je teprve komfort.
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte