Ja som raz v Prahe narazil na mesika, prave prisiel ku skutru a som sa ho pytal, ze ci nezamrzne.
Odpoved: "Dyt je hyyyyc!" to bolo minuly rok v aprili a +7...
[quote=Kiwi]když se dívám na tvýho nicka a název rubriky, tak mě napadá: Kdy už bude jaro dopi.... !! [/quote]
:p Kašlat na to, když přestalo pršet a trochu oschlo, tak jsem nastartoval skútr a...... začalo sněžit
Moje vozítka: Skútr & Mazda 626 kombi 2.0i r.v.1992
Když je hnusně nebo zima, tak jezdím mazdou.
[quote=Dopi][quote=Kiwi]když se dívám na tvýho nicka a název rubriky, tak mě napadá: Kdy už bude jaro dopi.... !! [/quote]
:p Kašlat na to, když přestalo pršet a trochu oschlo, tak jsem nastartoval skútr a...... začalo sněžit [/quote]
a projel jsi to aspoň okolo baráku, ne? to by se na to počasí jeden toto.....když jedu na hory prší, v nížinách sněží....
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....
jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
[quote=g.man]Jsem se kousek svezl. Asi tak 10 kiláků, nic moc. Celý dopoledne jsem se těšil a když jsem se k tomu po práci dostal, tak se pěkně okosilo [/quote]
jel jsem kolem čtvrté páté a bylo dost hnusně :thinking: ty kolena...hadry dnes dělaj jaký chceš, ale kolena....
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....
jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
No tak hoši, nebuďte padavky. takové počasí vás přece nemůže zstavit. :p
u nás bylo konečně fajn, jen ještě nemám udělaný ten výjezd z kůlny a tak jsem tam v neděli zapadla až po ráfek. V pondělí už jsem si dala bacha :p