Hezky to nevím kdo udělal. Vypadá to dobře a jako jednobarevná varianta je to taky dobrý.
S umístěním na webovky je to otázka webovek.
Je to takové technoidní.
Chtělo by to vyzkoušet, jak malé až to může být, aby KAŽDÝ pochopit co na tom obrázku je. Uvažujeme, že by to logo mělo promlouvat ke KAŽDÉMU, ne jen k nám skútristům, kteří jasně identifikujeme co na tom obrázku jako že je. Přeložím do češtiny: Když to logo ukážu babičce, tak by měla přinejmenším říct, že to je něco s motorkama, fajn by bylo, kdyby řekla že to je něco se skútrama, no a blbý by bylo, kdyby řekla to jsou nějaký stroje nebo co. Tak to vidím já. To je taky důvod, proč se mi původní logo od BTjackera moc nezamlouvalo. To ukazování babičce myslím ukazování obrázku bez nápisů. Kdyby mělo být logo postavené pouze na tom, že jen někdo kdo si to přečte tak to pochopí, tak je to špatně (si teda jako myslim
).
Podle možnosti zmenšení a pochopení je možné odvodit velikost hlavičky na papíru a velikost razítka.
Co se mi naopak nelíbí je to stylizované "by", tam jsem docela dlouho laboroval co to je (asi nemám fantazii
) a když jsem přišel na to coto je, tak jsem zase přemýšlel proč to tam je
.
Takže hodnotím jako hezké a povedené, ale logo BTjackera hodnotím jako lepčí.
Jedu a kochám se ...
Bylo: Honda SCV Lead 100; Suzuki Burgman 250; Skyteam Cobra 125; Honda CB 900F Hornet; Honda Dylan 125; Yamaha N-Max 125; Yamaha X-Max 250; Yamaha YBR 125
Je: Honda Forza 350