Diskuze o čemkoli.
Odeslat odpověď

TT Isle of Man

26 čer 2011, 18:56

Můj velký sen je se kouknout na závody motorek na Manu. Hlavně sidecary a celkově přírodní okruhy. Letos mám za sebou komplet TT po ČR a tohle je výzva.

A protože o cestě a místních poměrech vůbec nic nevím prosím o diskusi. Pokud tam někdo byl, ideálně na motorkách povídejte. Jak je to s přepravou moto přes vodu apod.

Do příštího roku času dost ale taky dost shánění info, případně láká někoho tehle výlet?

Re: TT Isle of Man

27 čer 2011, 15:43

coz o to, laka me to, to jo a ikdyz mam "jen" dvoustovku tak bych rad jel, ale je to celkem dost fin. narocny, hlavne teda trajekt na Man, plus musi se zarezervovat uz tedka.
doporucuju precist si todle pro pribliznou predstavu http://motomohelnice.cz/images/man/man.pdf

kazdopadne doufam, ze ti to vyjde a podivas se tam a jak rikam, hnedka bych jel s tebou, ale jako student si na to proste nevydelam :(

27 čer 2011, 17:40

Já bych jel a myslím si že FOKY,WICTOR a DEFENDER pojedou taky :lol:
Je to výzva a krásné místo.
Sice to je dost starostí a peněz ale za ten zážitek to stojí.
Tak doufám Tome že to nevzdáš :wink:

28 čer 2011, 03:35

zdar tak myslim ze hlavne na www.motorkari.cz se spis neco dovis o ceste na man! jinak co se tyka prirodnich okruhu v cesku tak sezona je v plnem proudu! a uz ted se jede v ostrave vice info na www.rabamotosport.cz

28 čer 2011, 12:44

na motorkářích mě toho moc nenadchlo. Každopádně ty ceny za trajekt jsou silný kafe

28 čer 2011, 13:30

Lístky na závody platí pouze na jednotlivé dny. A vychází zhruba na necelou 1000Kč na den, z čehož v neděli se nejezdí.

Trajekt mezi EV-UK (Calais - Dover) vychází zhruba na 110euro
Trajekt Liverpool - Douglas v tuto dobu nejezdí a nějak se mi zatím nepodařilo najít aktuální cenovky. Ale vzhledem k majoritní společnosti přepravující jako jediná na Man čekám cenu ještě vyšší

05 črc 2011, 18:27

TT Man mě také láká,dívám se na přenos z ostrova každý rok na sportu 5.Musí to být zážitek. :D

07 pro 2011, 22:49

Tedka sem dokoukal TT3D: Closer to the Edge a je to hooodne dobrej film/docu :)
Nevim, jak je to s dostupnosti titulku v CZE, ale snazte se to sehnat :) je to opravdu super podivana :) hodne instruktazni ohledne TT, ale taky ukazuje dalsi aspekty zivota zavodaku :)

Klobouk dolu! :)

19 pro 2011, 12:19

kde si to sehnal??? asi nekde v anglii ze?? tady sme to uz zkouseli a bezvysledne!! :(

19 pro 2011, 14:24

zatím vše v EN. DUB ani SUB v CZ jsem neviděl
Odeslat odpověď