Diskuze o čemkoli.
Odeslat odpověď

Trička

Bílé s černým popiskem
0
Žádná hlasování
Černé s bílým popiskem
9
38%
Modré s Bílým popiskem
10
42%
Červené s černým popiskem
5
21%

Celkem hlasů : 24

03 čer 2008, 21:24

Krakene a vzal bys jedno tričko i pro Fispeho? ;)

03 čer 2008, 21:26

[quote=kraken.99]tak jestli můžu poprosit ještě pro gullwinga at se mu lépe uzdravuje a kyblose ten zas v době šnůry bude pryč děkuji :D[/quote]

Díky čéče, pak si to někdy vyzvednu :D

03 čer 2008, 21:32

[quote=petridas][quote=kraken.99]tak jestli můžu poprosit ještě pro gullwinga at se mu lépe uzdravuje a kyblose ten zas v době šnůry bude pryč děkuji :D[/quote]Takže je mám poslat do krkonoš?[/quote]
Já se taky hlásím o triko v Kerkonoších !!!! Jestli to jde zařídit takhle budu rád :D
(svý triko poznám, protože se prý jmenuje podle té always neukojené hérečky z Kameňáku - Paulu :p )
Naposledy upravil Paul dne 03 čer 2008, 21:34, celkově upraveno 1

03 čer 2008, 21:43

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

03 čer 2008, 22:55

já jsem psal že bych vzal středočeský a severočeský kraj ale nevím co v krkonoších bude tak jestli to musí být jmenovitě :o
to abych koukal na ten seznam a psal to :D

03 čer 2008, 23:00

tak jestli to dbar pobere tak eleanor gullwing kraken tomboy tomulátor pumpa mojda balu paul fispe kyblos a cyclops :osnad je to všechno někteří si to přeberou osobně a ti kteří ne dovezu do prahy a bud ještě v týdnu nebo nejpozději na šnůře předám
ještě jak z penězma máme to posílat na účet nebo dát danovi

03 čer 2008, 23:54

No, a aby to Majda vubec uvezla :o víš že jí ještě musíš šetřit :D

04 čer 2008, 08:34

[quote=Fispe]No, a aby to Majda vubec uvezla :o víš že jí ještě musíš šetřit :D[/quote]

už to pouštím víc mám skoro 1000 km
:D

04 čer 2008, 12:20

[quote=kraken.99][quote=petridas][quote=kraken.99]tak jestli můžu poprosit ještě pro gullwinga at se mu lépe uzdravuje a kyblose ten zas v době šnůry bude pryč děkuji :D[/quote]Takže je mám poslat do krkonoš?[/quote]

prosím prosím :rolleyes:[/quote] Tak petanek je zase v práci tak pisu zase já/danka/ ;)Tak je posílam do tech Krkonoš a doufam že to dan všechno uveze :(

04 čer 2008, 12:23

Prosím,přibalte tam i trika TheWitche sebou do Krkonoš,já si to pak od Krakenka vezmu a předám mu to...díky.

04 čer 2008, 12:25

[quote=Eleanor]Prosím,přibalte tam i trika TheWitche sebou do Krkonoš,já si to pak od Krakenka vezmu a předám mu to...díky.[/quote] ano .přibaleno! ;)

04 čer 2008, 12:38

Děkuji a že maličkého zdravíme.... ;)

04 čer 2008, 12:53

[quote=kraken.99]tak jestli to dbar pobere tak eleanor gullwing kraken tomboy tomulátor pumpa mojda balu paul fispe kyblos a cyclops :osnad je to všechno někteří si to přeberou osobně a ti kteří ne dovezu do prahy a bud ještě v týdnu nebo nejpozději na šnůře předám
ještě jak z penězma máme to posílat na účet nebo dát danovi [/quote] Díky za jména a penizky danovi.

04 čer 2008, 12:59

Možná to tu někde visí, ale nemůžeš prosím dát znovu číslo účtu na zaplacení trika? Fakt je to jen kilo, tzn.100 Kč ? Nebylo to EUR ? :rolleyes:

04 čer 2008, 13:03

[quote=Paul]Možná to tu někde visí, ale nemůžeš prosím dát znovu číslo účtu na zaplacení trika? Fakt je to jen kilo, tzn.100 Kč ? Nebylo to EUR ? :rolleyes:[/quote]

to by taky zajímalo a kdo mě to ještě vezme do brna ?
Odeslat odpověď